Tiga Kali Jiran Letak Paip Airc0nd Dekat Rumah Orang “Masih Ada Lagi Jenis Jiran Macam Ni…?”

Hidup berjiran memang memerlukan seseorang itu bersikap bertimbang rasa dan saling hormat-menghormati. Namun, terdapat senario di mana jiran bertlndak sesuka hati di luar batasan, secara tldak langsung menyebabkan kedua-dua pihak bermasamMuka.

Jiran buat haI?

Seperti perkongsian seorang pengguna TlkTok, dikenali sebagai Siti Zura Jamal tampil menceritakan kerenah jirannya yang melampau batas. Kisahnya bermula apabila wanita ini dan suaminya datang ke rumah mereka bagi membersihkan halaman setelah sekian lama ditinggalkan.

2022 masih lagi otak jiran sebelah ini tak berfungsi dengan baik.

Namun, apa yang menjadi persoalan apabila jirannya dipercayai meletakkan paip pendingin hawa di bahagian rumahnya dan menafikan melakukan perkara tersebut. Difahamkan paip tersebut mengeluarkan air setiap setiap kali pendingin hawa dibuka.

Kali ketiga guys. Dia letak semula ke tempat asal. Suami dah bengang sangat dah tu sebab dia tolak hempas je. Tak tau la nak kata apa dengan jiran sebelah ini. Tak betul ke apa yang kami buat tolak semula saluran paip aircond tu ke rumah dia.

Dah jumpa owner sebelah rumah itu dia kata dia tak tahu punya lama macam itu.

Susulan daripada itu, wanita ini bertindak berjumpa dengan jirannya dan meminta supaya paip tersebut dialihkan serta berharap perkara sebegini tidak lagi berulang.

Lama saya ada depan rumah dia. Last-last saya pergi jumpa wife dan cakap elok-elok dia jawab tak tahu guys. Saya minta dia alihkan dan jangan tala ke rumah saya lagi saluran paip aircond itu.

Rakaman Video Dibawah:

https://www.tiktok.com/@noon_homebakers/video/7045999120632270107?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7051834833270605314

Minta jiran alihkan

Nak KIaim Fr.ee Shppng Sho.pee Tak? KIik Sini… https://shp.ee/mw2mqm3

Sumber/Kredit: ohbulan, Siti Zura Jamal

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*