Rakaman Detik Detik Tiga Wanlta Dignggu Lelaki Tidak Memakai SeIuar, Sampai Pnjat Meja!

Gang.guan s.eksual adalah merupakan suatu t.ragedi atau pengalaman h.itam bagi seorang wanlta, tak kisah lah mana mana wanlta pun.

K.esan dan i.mpak daripada kej.adian gang.guan ini boleh menyebabkan wanlta berada dalam tahap kem.urungan dan boleh menjadi perasaan tidak menentu jika tidak dib.antu dan diberi s.okongan e.mosi yang positlf kepada m.angsa.

Adalah menjadi tanggungjawab kepada setiap individu wanlta untuk menjaga kes.elamatan m.aruah keh.ormatan diri daripada diga.nggu oleh lelaki yang tidak r.asional.

Sebagai walita, anda perlu memiliki inf.ormasi dan kemahiran bagi menc.egah dan membuat t.indakan susulan apabila telah digang.gu lelaki sek.sual.

Kemahiran seperti pertah.anan diri dan self e.steem yang tinggi perlu dimiliki oleh seorang wanlta agar diri tidak diperalatkan.

Tiga Gadis Panjat Meja

Rakaman CCTV seorang lelaki tidak memakai seluar memasuki sebuah kedai telefon bimbit dan mengganggu pekerja wanlta di dalam premis tersebut.

Kej.adian tersebut dikatakan berlaku di sebuah kedai telefon bimbit berhampiran Pantai Timor Shopping Center (Pintu Pong), Kota Bharu Kelantan pada petang tadi. Tiada m.aklumat lanjut diperolehi berhubung dengan keja.dian.

Reaksi Orang Ramai

Maso ni gk tibo2 akn pndai panjat meja kaunter.. Skil2 l.ompat pagar sekolah dlu diad.aptasi dgn baik.. Tahniah cpt brtindak.. Risau kena s.enjata tumpul‚ÄĚm yg dibwa.. Bhaya nnti.

Akak2 tu nak t.akut buat ape. Ade 3 org. Lg senang. Ramai2 t.umbuk je a.ngry blrd dia. Biar dia s.enak.

Mesti s.akit t.ulang k.ering baju kuning tu kena bingkai meja ape pun alhamdulillah dapat sela.matkan diri.. mungkin p.esakit ji.wa kut.

Ni p.adah dia bila minum lebih kopi songkok.. sampai ke kedai topup dia punya spinnnn… Hahaha.. kepala penuh air dh tu.

Sumber/Kredit: Online Malaya/InfoRoadBlock

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*