Ketika Ziarah Pusara Abam, Anak Achey Toleh Belakang Dan Lambai Tangan Seperti Nampak ‘Sesuatu’

Hampir sebulan Abam Bocey men1nggalkan kita, tetapi sehingga kini Achey masih setia melawat pus4ra sahabat baik dan rakan seperjuangannya.

Terbaru, Achey bersama anak perempuannya bernama Nur Tiara Zinnirah, sekali lagi menziarahi pus4ra Abam di Tanah Perku buran Islam Jalan Sungai Pusu, Gombak

Tiara lambai siapa tu?

Namun, dalam video yang dikongsikan pelawak tersebut telah meraih tumpuan ramai, kerana dapat dilihat ketika mahu beredar daripada pus4ra, diperhatikan Tiara sempat menoleh ke belakang dan melambai ke arah sesuatu.

Video Penuh Ada Di Akhir Artikel

Menerusi kapsyen, Achey memberitahu sebelum lahirnya Hamzah, Tiara satu-satunya bayi yang sangat selesa bersama abam kerana kebanyakkan budak-budak lain agak takut melihat Abam.

Dia lambai kau Bam…

Justeru, melihat tindakan Tiara ketika pulang menziarahi pus4ra Abam, Achey seperti menganggap anaknya seolah-olah melambai Abam

Mungkin dia nampak apa yg kita tak nampak

Mendapat hampir satu juta tontonan, rata-rata netizen juga berasa sayu melihat apa yang dilakukan oleh anak Achey. Malah, ada yang beranggapan mungkin dia mampu melihat apa yang kita tidak dapat lihat dengan mata kasar.

Ni ke yang korang cite semalam?..😁😁……Sebelum hamzah hadir dalam hidup arwah… tiara adalah satu2nya baby yang tak takut dgn dia… dia bnyak kali cakap semua baby sebelum ni kalau dia pegang, dia tgk je dah nangis takut… weih bukan ko je bam baby lain kalau nampak aku pun nangis dah hahahaha… tu je istimewa tiara dengan arwah… sbb tu dia lambai ko bam.. jom doakan arwah… oh ya khamis ni jgn lupa ada tahlil terbesar arwah di masjid wilayah .. kalau korang ada masa terluang Jemput dtg yea… #yangterindah #kitabaikramaisayang #sikasih #bilapergi #sakit #bocey

Posted by Achey Kintangkintung on Sunday, February 23, 2020

Al Fatihah

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Kredit: OhMyMedia/Achey

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*