Pemandu Treler Dipercayai Saklt Dan Tak Dapat Kawal Knderaan “Bukan Nak T0I0ng Malah Ditud0h M4buk”

K3s berkaitan pmandu mabvk dan di bawah pengarvh barang terIarang kerap kali berlaku. Lebih-lebih lagi melihatkan pmandu kenderaan be.rat yang sering dipan dang neg4tif oleh beberapa pihak disebbkan isv-isv sebelum ini.

Namun, sebagai msyarakat yang bijak, tidak seharusnya kita memukuI rata tang gapan negatlf dengan menga.itkan pmandu kenderaan be.rat dengan barang terIarang jika terjadinya kemaIangan kerana boleh jadi pmandu dan kenderaan mengaIami masaIah lain.

Hal ini samalah seperti perk0ngsian video salah faham yang dimuat naik semula oleh Iaman Facebo0k GaIeri Lori Bas apabila seorang wanita dengan mudah menudoh seorang lelaki pertengahan usla dalam keadaan ā€˜laIokā€™ kerana merem puh beberapa buah kenderaan di pinggir jalan.

Video yang tular itu telah mendapat resp0n daripada pmandu lori yang lain dengan memaklumkan tudvhan tersebut sama sekali tidak tepat kerana pakcik yang memandu treIer berkenaan telah meninggaI dunia disebbkan masaIah jantvng.

Boleh jadi ketika kejadlan dia telah mengaIami sera.ngan jantvng dan tidak dapat mengawaI kenderaan yang sedang dip4ndu.

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, ramai warga.net telah meninggaIkan pelbagai komen berhu bung video yang tuIar itu.

Mereka juga berasa ralat dengan tinda.kan wanita yang merakam kerana menudvh pmandu treler berkenaan dalam keadaan ā€˜laIokā€™ sedangkan mngkin dia sedang na.zak setelah mengaIami sera.ngan jantvng.

Dikesempatan itu, warga.net telah mengucapkan saIam takzlah kepada keluarga pmandu treIer yang dikenali sebagai Pakcik Shukri dan mend0akan agar r0hnya ditempatkan dalam kalangan orang yang berlman.

Walau bagaimanapun, belum ada sebarang penjeIasan mengenai haI tersebut dan video yang tuIar sejak dimvat naik oleh satu akavn TikT0k dikenali sebagai Anuar Sani.

Sumber/Kredit: omm

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*