‘Try lah Buat Original, Tak Payah Guna IVF’ – Komen Biadqp Tentang KehamiIqn Dato Siti Nurhaliza, Individu Ini Dikecqm!

Sebelum ini, rata-rata peminat setia penyanyi nombor 1 negara, Dato Siti Nurhaliza mengesyaki beliau hami1 disebabkan badannya yang kelihatan agak ‘berisi’. Namun, sehingga hari ini tiada sebarang respon daripada tuan badan mengenai isu kehamiIqn tersebut walaupon cuba dikorek oleh media.

Terbaru, bekas isteri Datuk Seri Khalid, Datin Tengku Zawyah Tengku Izham sempat memuat naik satu foto keluarga ketika menyambut ulang tahun kelah1ran menantunya. Gambar tersebut sekali lagi, mencetvskan t4nda tanya peminat adakah Siti Aafiyah bakal mempunyai seorang adik.

Nampak macam ‘babyyBump’

Menerusi gambar tersebut, Tok Ti kelihatan agak ‘berisi’ dan dan seakan-akan mempunyai babyybump. Rata-rata peminat menerusi ruangan komen, mengatakan gambar tersebut jelas kelihatan tubuh badan Tok Ti sedang berbadan dua. Tambahan pula, terdapat komen yang mengucapkan tahniah kepada Tok Ti atas kehamilan anak keduanya.

Komen biqdap

Namun, terdapat satu komen yang agak ‘b1adap’ dan menarik perhatian netizen. Komen tersebut seolah-olah menyuruh Tok Ti menggunakan kaedah ham1l seperti biasa. Komen tersebut juga mencadangkan agar Tok Ti tidak menggunakan rawqtan persenyqwaan in-vitro (IVF) seperti mana yang dilakukan kepada Siti Aafiyah.

Terdahulu, pasangan merpati dua sejoli Tok Ti dan Datuk K dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada tahun 2018 hasil pensenyawaan in-vitro (IVF). Di samping itu, menurut sumber dari Gempak, Tok Ti pernah mengaku bahawa beliau akan kembali menjalani rawqtan IVF bagi memperoleh zuriat keduanya.

Tidak berakhir di situ, ada juga komen yang mengatakan seolah-olah Tok Ti bertindak menyembunyikan keham1lannya disebabkan anak yang diham1lnya merupakan anak ‘tak sqh taraf’. Menerusi ruangan balas, rata-rata warganet mengecqm tindakan mereka yang komen sedemikian rupa.

Tambahan pula, komen tersebut dianggap ‘b1qdap’ dan tidak menjaga sensit1viti orang lain.

Sumber Kredit: OhBulan via Koleksi Viral / Dato Siti Nurhaliza, Teezac & Facebook

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*