Ucapan Terakhir Muzaffar Jakel Sebelum Akaun Hilang Dari Carian Terkini Di Radar FB

Siapa saja yang tak kenal dengan gudang Jakel tekstil kan? Setiap hari perayaan, gudang ini sering menjadi perhatian dan dibanjiri dengan manusia untuk membeli-belah di sana.

Pemiliknya bernama Mohamed Jakel telah meluaskan sayap perniagaannya sebagai antara peneraju utama industri tekstil negara.

Empayar Jakel telah berkembang maju dan mempunyai beberapa cawangan di seluruh Malaysia
Syarikat Jakel antara perniagaan yang mengumumkan bahawa gedung mereka bakal beroperasi semula pada 4 Mei ini.

Namun, ramai mula menunjukkan perasaan tidak senang atas pembukaannya ekoran wbak C0V1ID-19 ini masih lagi belum reda.

Muzaffar Jakel dilihat memuat naik status di Instagram miliknya ekoran orang ramai mula mempertika1kan tindakannya untuk menjalankan perniagaan 4 Mei ini sehingga beliau teruk diperkatakan netizen.

Bukan Lahir Dalam Dulang Emas

Menurut Muzaffar, ramai menggangap dia lahir dalam dudang emas, tapi sebenarnya dia telah melalui hidup yang svsah dan sehingga kini banyak kemahuan beliau yang belul dipenuhi kerana tidak di izinkan oleh keluarga.

Berikut luahan beliau

Orang sentiasa cakap saya ni lahir dalam dulang emas. Sebenarnya mereka salah, saya hidup dalam kesusahan sampai ke sekarng kemahuan saya sentiasa tidak tercapai kerana family saya tidak izinkan, dan mereka inginĀ  saya merasa kesusahan yang pernah mereka lalui ketika dahulu.

Status Permohonan Maaf Di FB Sebelum Hilang Dari Radar

Salam semua maafkan saya saya hanya insan biasa. Saya sekali lagi memohon maaf diatas kekhilafan dan keterlanjuran yang dikatakan dlm IGS posting.

Apa yg saya ingin nyatakan adalah kesalahan saya kerana saya secara tak sengaja menggunakan ayat yang tidak saya sepatutnya digunakan.

Saya ingin jelaskan juga, saya hanya bekerja dgn syarikat abang saya. Saya bukan shareholder atau owner Jakel. Kenyataan yg dikeluarkan oleh saya adalah kenyataan peribadi dan bukanlah mewakili dari kenyataan syarikat Jakel.

Sempena di bulan yg penuh barakah ini, saya dgn rendah diri memohon maaf sekali lagi atas keterlanjuran saya dlm mengeluarkan kata kata yg menyinggung perasaan ramai pelangan2 Jakel dan nitizen . Maaf zahirĀ batin.

Semoga apa yang berlaku ini menjadiĀ  pengajaran berguna kepada Muzaffar Jakel untuk menjadi lebih matang, kerana keluarga beliau mempunyai nama besar dalam industri tekstil.

SAMBALTUMIS

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*