(VIDEO) Aklbat Cuba Pertahankan Anak Dari Sekumpulan Remaja, Seorang Bapa Cderaa di Rvsuk Kiri & KepaIa

Seorang bapa berusia 42 tahun cderaa dipvkvl kerana memperta.hankan anaknya yang berusia 15 tahun di sebuah projek perumahan rakyat (PPR).

Difahamkan kejadian berlaku apabila ma.ngsa bertindak mema.rahi salah seorang remaja yang dikatakan sering mengganggu anak lelakinya itu.

Terdahulu, anak lelaki ma.ngsa telah menghubungi ibunya yang juga isteri ma.ngsa dan memberitahu dia telah dignggu. Disebabkan itu, ma.ngsa telah turun untuk menyelesaikan msalah tersebut.

Didatangi 30 lelaki

Ketua Polis Daerah Sentul Asisten Komisioner Beh Eng Lai berkata, dalam kejadian jam 7 malam itu, ma.ngsa telah didatangi kira-kira 30 lelaki dan berlaku perteng.karran.

Sspek kemudian menvmbuk mu.ka, memvkul ma.ngsa menggunakan besi pengunci stereng dan menga.cukan plsau.

Cdera rvsuk kiri dan kepala terkena plsav

Ketua blok yang dimaklumkan kejadian ke lokasi dan kesemua sspek beredar.

Ma.ngsa cdera di rvsuk kiri, lvka di kepala dan belakang badan aklbat terkena plsau.

Beh berkata, polis yang menerima laporan menjalankan slasatan dan mendapati ma.ngsa ke lokasi kejadian untuk mencari anaknya yang dithan enam lelaki sebelum berlaku pergadvhan itu.

Pvnca kejadian dipercayai disebabkan ma.ngsa mena.han seorang remaja berusia 15 tahun dan memarahinya kerana sering menggnggu anaknya.

Berikutan kejadian itu polis men.ahan dua lelaki berusia 14 dan 27 tahun bagi membantu slasatan.

SUMBER/KREDIT:bawangrangers

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*