Bila Kena Puji, Abang Viva Humble Je Melawak “Saya Pergi Main Bot Dalam Town Je”

Siap dijulang sebagai wira dan diberikan penghargaan, pasti cukup ramai yang mengenali gerangan ‘Abang Viva’. Malah ramai sekali pihak yang tampil ingin menghadiahkan pemuda tersebut dengan pelbagai ganjaran atas kebaikannya membantu orang ramai sewaktu kejadian banjlr meIanda teruk di beberapa buah negeri.

Dia dah tak nak k0rang bagi glft…Ikhlas bantu

Sejak seminggu yang lalu, Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan Omar kerap kali tampil menerusi sesi live di TlkT0k. Walau bagaimanapun, lelaki tersebut mengakui agak kurang selesa menggunakan platform tersebut kerana enggan menerima sebarang ‘gift‘ yang diberikan pengikutnya.

Video Tlkt0k:

https://www.tiktok.com/@chik_raz/video/7049036258676395291

Main bot dalam town je…Ingat senang ke

Terbaru semalam, ramai sekali yang memuji pengorbanan pemuda tersebut menerusi ruangan komen sewaktu sedang live. Walau bagaimanapun, Abang Viva yang terkenal dengan sikap merendah diri mengatakan ia tidaklah seberapa. Malah sempat berseloroh konon kepergiannya ke sana hanyalah untuk merasai keseronokan bermain bot di tengah-tengah bandar serta kawasan perumahan.

Nak KIaim Fr.ee Shppng Sho.pee Tak? KIik Sini… https://shp.ee/mw2mqm3

Video Tlkt0k 2:

https://www.tiktok.com/@chik_raz/video/7050134212485205275

Betul jugak apa yang dia cakap…Kalau kita pun tak selesa diangkat sampai macam ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat wajah Azwan yang selamba saja ketika membuat lawak berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga yang memuji sikap humble pemuda berkenaan meskipun namanya sudah disebut merata-rata.

Sumber/Kredit: TlkT0k Chik_raz  via kis4hdunia

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*