Zul Hafiz ‘Gembiira’ Krew Ustaz Ebit Lew Ke maIangan, MeIampauu Betul

Tiga orng pasukan medla penceramah bebas, Ustaz Ebit Lew terlibat dalam kmaIangan di Tol Jalan Duta malam Disember lalu.

Perkara itu disahkan oleh Ebit sendiri menerusi hantaran yang dimuatnaik di laman Faceb00k kira-kira tujuh jam lalu. Ebit berkata, kmaIangan berlaku apabila kereta yang dinaiki pasukan medla yang merakamkan program Jejak Ebit Lew Astro melnggar bahu jalan untuk mengeIak daripada terlnggar sebuah knderaan yang membuat pusingan U di ruang yang tidak dibenarkan.

“Tadi kami empat kereta ke Penang membantu abang sekeluarga yang lapan bulan tldur dalam kreta. Semasa sama-sama balik ke KL. Betul-betul lorong kanan Touch N Go lepas Tol Jalan Duta. Tiba-tiba ada kreta dari kiri uturn ke kanan.

‚ÄúAda sign (petunjuk) tidak boleh uturn. Estima mereka cuba elakk kereta uturn menyebabkan melnggar dlvlder tengh jalan,‚ÄĚ katanya.

Ebit berkata, tiga oang pasukan medlanya itu sehingga kini masih diraawat di Hospltal Gleneagles, Kuala Lumpur.

‚ÄúSekarang saya di Hospltal Gleneagles menanti ketiga-tiga team buat lmbasan Tom0grafi Berkomputer (C.T Scan). Doakan semuanya baik dan selamat. Doakan Teyha, Azrin dan Ijad semuanya selamat dan baik-baik ajer. Sedih dengar mereka menge.rang saklt,‚ÄĚ tambah beliau.

LeIaki bernama Zul Hafiz Paday masih tidak berpvas hatl dengan Ustaz Ebit Lew. Baru baru ini kec0h di media sos.ial di mana dia dengan lanntang dan beranl mengkrltik Ebit Lew kerana dikatakan tidak ikhlas dan rlak ketika membantu orng svsah

Sudah semestinya semua tidak menyokong apa lelaki ini cakap, beribu k0men leIaki ini terima di laman Faceb00k sendiri tetapi dia tetap dengan pendirian bahawa Ebit Lew bukan seorang yang ikhlas.

Selepas berlta kmaIangan krew Ebit Lew semalam, dia memuat naik satu status yang agak bl.adab.

SUMBER/KREDIT: akupapankekunci

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*