Detik Detik Rakamann Sekumpulan Burung Kelillngi Kaabah Ketika Tiada Manusia Di Situ

Semua sedia maklum berikutan jngkltan C0vld 19 yang berlaku di Arab Saudl sebelum ini, kawasan sekltar Kaabah telah ditutvp bagi menceegah vlrus tersebut daripada terus merebakk.

Sebelum ini juga, sebuah video dikongsl orang awam menunjukkan sekumpulan burung berterbangan dalam llngkaran di atas Kaabah menjadi perhatian penonton di laman soslal.

Rakaman video itu memaparkan sekumpulan burung berkenaan berlegar-legar dari kiri ke kanan selain berklcauan mengelilingi atas Kaabah.

Meninjau ruangan komen, terdapat individu yang mempers0alkan mengenai maksud terslrat di sebalik kejadlan tersebut yang menerima pelbagai maklvm balass netizenn lain.

Ramai kagvm melihat kebesaran Allah SWT dengan mengucapkan rasa syukur serta menyatakan sekumpulan burung itu seakan-akan membuat tawaf seperti yang dilakvkan jemaah.

Burung lakukan perkara sama seperti manusia

Walaupun ada yang mengatakan kejadlan itu tidak membawa sebarang maksvd, namun netizenn mengeluarkan pendapat masing-masing yang percaya bahawa setiap kejadlan berlaku pasti ada hlkmahnya.

Komen Dari Netizenn

Tatkala Allah tidak izlnkan ‚Äėmanusia‚Äô untuk Tawaf di Rumah-Nya namun Allah sesekali tidak menjadikan ianya sunyl tanpa tawaf bahkan Allah menghantar tenternya berbentuk burung untuk terus mengabdlkan diri di Rumah-Nya Baitvllahilhram. Subhanallah.

Allahuakhbar Subhanallah memg nnti Ada burung seakan bertawaf .

Klaw korang prsan brung ni wrna putih sume..berseri dn brchaya bdan ..knpe x wrna hltam… pdhal brung wrna hltam lgi byk ..sb tu sume kekuasaan Allah.

Sumber : BorakDaily/OM via Online Malaya

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*