Covid-19. Tindakan Kejam lsraeI Terhadap Klinik PaIestin Ini Buat Dunia GERAM

Sebelum ni lsraeI dduk merayu negara Islam bantu dia lawan Covid-19. Pada masa sama, dia buat tindakan kejam terhadap klinik Covid-19 di Palestin buat dunia GERAM, Tak sangka. Ada gambar2. Baca selanjutnya.

Seraang Dan Musnaahkan Klinik Pesakiit Covid-19

Ketika dunia sedang ‘berperaang’ dengan penularan wbak Covid-19, rejiim ziionis terus bertindak kejaam memusnahkan sebuah klinik bagi pesakit vrus tersebut yang masih dalam pembinaan di Tebing Barat.

Menerusi laporan The Palestine ChronicIe, tentera lsraiI menceroboh masuk ke dalam sebuah kampung yang menempatkan penduduk Islam PaIestin di Lembah Jordan sejak Khamis lalu.

Rejim zionis bertindak merobohkan klinik komuniti dan kediaman sementara penduduk selain merampas bahan binaan yang ingin mendirikan klinik berkenaan.

Mereka juga merampas bahan besi, tiang khemah serta cadar dan bahan yang sepatutnya digunakan untuk mendirikan lapan khemah. Selain itu, sebuah mesin penjana elektrik, pasir, blok simen dan batu-bata turut dirampas.

Laporan tersebut turut menyatakan setakat ini terdapat 97 kes disyaki Covid-19 di wilayah Palestin dengan satu kes kematiian pada minggu lalu.

Sumber : The Palestine Chronicle via Borakdaily

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*