Perompak Pecah Masuk Rumah Tapi Apa Yang Dia Buat Korang Takkan Percaya

Zaman sekarang kami tak tau nak cakap macam mana dah perompak ni macam macam perangai pun ada, panjang akal betul penjenayah-penjenayah ‘era moden’ ni.

Kebiasannya kalau rumah dipecah masuk, habis barang-barang dalam rumah disepahkan selain ‘perompak’ ni akan mencuri segala barangan berharga yang ada dalam rumah tu.

Nak harap perompak tu masih ada dalam rumah, memang tak mungkinlah kan.

Tapi apa yang berlaku kat sorang lelaki yang mahu dikenali sebagai sapik ni memang ‘win’ habis..korang kena baca sampai habis tau.

Menerusi entri terbaharu dia kat instagram miliknya haihsapik, menceritakan saat-saat rumahnya kena pecah masuk dengan seorang lelaki ketika dia dan isteri keluar makan..wehh penjenayah sekarang ni menjadi-jadi plak.

Netizen Marah Dengan Tindakan Perompak Itu

innazreen baik punya isap syabu siap buh maggi…mmg mangkaq…

azlan11 Bapak ah nasib baik x ganas bawak parang ke

saifuddinamri Perggggghh. Kasi pukul dulu bro mamat tu. Haha. Semoga semuanya selamat

eenazr Korg ok tak? Ada apa2 dia rosakkan ke?

zuliyana_raimi 😱 luckily bkn wife ko sorg shaq! Alhamdullilah dlindungi Allah..

aimsalv Alhamdulillah sebbek semua selamat. Naya betui…

husnisaad07 Ni orang Kedah pangey Kawaq

mohd_shazar Slamber je..siap masak megi 😅

hairuzsalleh moga sapik dan wife sabar hadapi dugaan ini
lynnnasir Tengah high ni yg lagi bahaya..adoiii..nasib xdak apa2 kena..

Kisah ni berlaku petang semalam di rumah sewanya yang terletak di Taman Sri Andalas, Klang.

haihsapik Petang yang panjang,
Rumah aku kena masuk pencuri, sabahan dalam lingkungan umoq 30-an

Kami balik umah, tgk umah semak…dan ada kasut dia kat dapuq,

Aku dgn bini syak dia ada lagi kat dalam umah aku, aku terus call polis, polis Klang sampai dgn pantas, naik atas dia dok berkunci dalam bilik utama… Pecahkan pintu bilik tgk mangkaq ni ada kat dalam.
Mangkaq ni siap isap syabu atas katil aku, dan makan megi…hahaha
Panjang betui petang ni….

Waktu dia sampai rumah, lepas ‘dating’ dengan isterinya , dorang perasan yang rumah berselerak lepas tu ada kasut lelaki yang tak dikenali di bahagian dapur dan aircond pun terbukak waktu tu.

“aku dgn bini syak dia ada lagi kat dalam umah aku, aku terus call polis, polis klang sampai dgn pantas, naik atas dia dok berkunci dalam bilik utama….pecahkan pintu bilik, tgk mangkaq ni ada kat dalam..”

Korang memang takkan sangka apa yang lelaki tu buat lepas polis pecahkan pintu bilik tu.

“……mangkaq ni siap isap syabu atas katil aku, dan makan megi…hahah”

Antara ‘bukti best’ yang sapik sempat snap

1.  Spender

2. ‘Barang’ isap syabu

3. Ubat gigi, duit singgit & lighter


Sumber : Sapik

Laporan Polis pun dah buat…

Sapik berkata hasil pemeriksaan jumpa 1 lelaki sabahan tengah menyorok bersama barang yang dicuri iaitu kamera jenama fuji X 100, beg, laptop jenama HP dan beg, serta dron..perghh! gajet semua dia tibai.

Katanya polis telah tangkap suspek dan bawa ke balai polis klang utk tindakan lanjut.

Admin rasa lah kan, mamat tu mesti tgh ‘high’ tu yang masa kena tangkap pun dia mamai-mamai lagi.

Korang kat luar sana, make sure kalau nak keluar inform jiran awal-awal okay sebab malang tak berbau.

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*