Baru Nikah 4 Bulan, Isteri Tersayang Pergi SeIamanya Bersama Zuriat Pertama DaIam Kandungan

Siapa yang tidak gembira apabila disatukan dengan kekasih hati dalam ikatan yang s4h sebagai suami isteri. Pastinya kebahagian yang dihrapkan adalah sehingga ke akh1r h4yat.

Namun, pertemuan dan perpis4han adalah ketentuan daripada Allah S.W.T. Boleh sahaja kita diuj1 dengan pemergian 1nsan tersayang ketika baru  mengec4pi nkmat kebahagian dalam perkhwinan.

Menerusi satu perk0ngsian yang dibuat oleh seorang pengguna Twitter dikenali sebagai Muhammad Syahir, dia telah memuat naik satu vide0 perjalanan hdupnya bersama isteri.

Walau bagaimanapun, ketika usia perkhwinan baru mencecah 4 bulan, isterinya mn1nggaI dn1a. Lebih sed1h lagi, anak dalam k4ndungan isterinya turut tidak dapat diseIamatkan kerana masih diawal kndvngan.

Syahir memberitahu bahawa allahy4rham isterinya telah menghmbuskan n4fas yang terakh1r pada 5 Mac yang lepas berpvnca daripada j4ngkitan kum4n pada t0nsil serta mengh1dap knser d4rah.

Anak dalam k4ndvngan isterinya juga tidak dapat diseIamatkan dan mninggaI dnia sehari sebelum allahy4rham isteri Syahir mninggal dnia.

Sehubungan dengan itu, menerusi perk0ngsian yang begitu menyentuh h4ti daripada Syahir, rata-rata warg4net telah menzah1rkan ucapan tkziah buatnya.

Mereka juga tumpang bersed1h dan mend0akan agar lelaki itu tabah dan bersabar dengan dug4an heb4t daripada Allah S.W.T. Semoga isteri dan anaknya ditempatkan di syurga. Inn Shaa Allah.

P/s: Semoga roh arwh ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan semoga suami arwh terus tabah

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Sumber : ssyyhhrr, OMM

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*