Kena Hen.tam Tak Pandai Didik Ank, Ini Resp0n Padu Azhar Sulaiman

Sebelum ini, anak prempuan kepada pelakon, Azhar Sulaiman pernah mencetvskan k0ntroversi gara-gara berkongsi perbelanjaan bulanan dia di Tiktok. Kasih Iris Leona walau bagaimanapun telah memohon maaf dan mengakui tlndakannya itu tidak sensltf dengan situasi semasa.

Dan terbaru pula, Leona sekali lagi mendapat perhatian selepas memuat naik sekeping gambar di Twitter. Netlzen berpendapat gaya tersebut terlalu se.ksi dan terde.dah di bahagian da.da. Selain Leona, ibu bapanya turut terkena tempias apabila dihen.tam tidak tahu menegur anak.

Di Facebook, Azhar Sulaiman dilihat memberi resp0n kepada teguran yang dibuat netlzen. Dengan ringkas dia bertanya, ‘you ada ank?’.

Tulisnya lagi, kekuatan iman seseorang tidak boleh dinilai melalui pakaian semata-mata. Dia berpendapat setiap daripada kita mempunyai bahagian dan ujlan masing-masing.

SUMBER/KREDIT : Azhar Sulaiman / OMYMEDIA

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*