Netizen Persoal Ch ef Wan Pegang Gelas ‘Wi ne’. Ini Respon Chef Wan, Memang Padu!

Baru-baru ini Chef Selebriti yang terkemuka iaitu Dato’ Ch ef Wan atau nama sebenarnya Redzuawan Bin Ismail telah berkongsi beberapa keping foto dan video sepanjang percutiannya ke Tasmania bersempena program Travel ‘N’ Dine With Chef Wan.

Apa yang menarik perhatian kami adalah komen salah seorang pengikut Ch ef Wan yang cuba untuk menegurnya kerana bergambar dengan memegang glass wi ne.

“Chef Wan tak takut kena kec4m ke. Orang Malaysia bukan boleh tengok gelas tu,” tulis individu tersebut di ruangan komen.

Pertanyaan tersebut mengundang pelbagai reaksi yang rata-ratanya tidak bersetuju dengan individu tersebut.

Pegang gelas itu tidak semestinya minum minuman ke ras.

Bagaimanapun pertanyaan itu tidak meninggalkan kesan pada Ch ef Wan yang sudah pun l4li dengan sikap orang ramai yang suka menghu kum tanpa usul periksa.

Terdahulu, Ch ef Wan ada memuat naik video yang menerangkan tentang status h4lal minuman tersebut yang merupakan air spark ling dan bukannya minuman ke ras.

Agak-agak ada ke yang salah faham? Takkan la Ch ef Wan nak meneguk air yang tidak h4lal apatah lagi di hadapan orang ramai kemudian berkongsi pula di media sosial. Itu kerja gil4 namanya

Bagaimanapun pertanyaan itu tidak meninggalkan kesan pada Chef Wan yang sudah pun lali dengan sikap orang ramai yang suka menghvkum tanpa usul periksa.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber :Cari

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*