Budak-budak Kemboja guna cara ini Tangkap ULAR. Awak pasti tidak pernah lihat.. Ternganga Dah

Budak-budak Kemboja guna cara ini Tangkap ULAR. Awak pasti tidak pernah lihat.. Ternganga Dah

Budak-budak Kemboja Guna Cara Ini Tangkap ULAR!! Awak Pasti Tidak Pernah Lihat.. Ternganga Dah!! Netizen: “Kanak-kanak ini gembira dan menikmati luaran. Tambahan pula mereka mempunyai banyak kemahiran.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Budak-budak di kemboja dapat mahirkan diri dengan banyak kemahirkan untuk tangkap ikan, ular dan sebagainya. Ini adalah disebabkan kemboja adalah sangat miskin, orang yang tinggal di sana terpaksa mempunyai banyak kemahiran untuk dapatkan makanan supaya dapat menampung kehidupan mereka dan juga ahli keluarga mereka. Kenapa Kemboja miskin? Terdapat beberapa sebab mengapa Kemboja begitu miskin.

Mengikut data yang dikumpul, 14 peratus penduduk Kemboja berada di bawah garis kemiskinan Negara. Ini menjadikan ia negara termiskin keempat di Asia Tenggara. Akan tetapi, mengikut gambaran ekonomi oleh CIA World Factbook, Kemboja telah mengalami pertumbuhan ekonomi yang kukuh sejak sedekad yang lalu. Antara 2000 dan 2010, KDNK Kemboja berkembang pada kadar tahunan purata lebih daripada lapan peratus. Ia mempunyai kadar pertumbuhan sekurang-kurangnya tujuh peratus sejak tahun 2011. Peningkatan itu disebabkan sektor pelancongan, pakaian, pembinaan, hartanah dan pertanian, yang semuanya telah menyediakan beratus ribu individu dengan pekerjaan baru.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Budak-budak Kemboja Guna Cara Ini Tangkap ULAR!! Awak Pasti Tidak Pernah Lihat.. Ternganga Dah!! Saksikan

Sila tonton video:

Sumber : Sek Kito

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*