Coach Yin Meluahkan Sesuatu Selepas Sajat Terima Lamaran Lelaki Lubnan

Baru-baru ini, usahawan terkenal Nur Sajat telah berkunjung ke Lubnan dan dalam lawatannya ke sana dia ada memuat naik gambar di IG dengan kapsyen yang mengundang tanda tanya daripada pengikut IG apabila dia mendedahkan bersedia menerima lamaran daripada jejaka dari Lubnan.

Nur Sajat dilihat begitu tertarik dengan keindahan di negara itu. Setiap foto dan video yang dimuat naik membuatkan ramai yang mencemburui usahawan cantik itu.

Sajat dikatakan berkunjung ke Lubnan untuk mempromosikan barang kemas dan bengkungnya dengan kerjasama daripada salah sebuah syarikat perniagaan yang beroperasi di sana. Dalam pada itu, ramai pengikut Sajat menyokong sekiranya usahawan emas dan bengkung terkenal itu menetap terus di Lubnan.

“Tuhan dah tunjuk semuanya, cukuplah sampai di sini…” – Ini luahan Coach Yin, Sajat terima lamaran lelaki Lubnan?

Terbaru, Sajat mengakui kedamaian hati yang diperolehi semasa berada di negara itu membuatkannya ingin menetap di sana dan juga bersedia menerima sebarang lamaran daripada jejaka Lubnan.

“Lepas ini saya akan duduk di sini!! di sini lah kedamaian saya.. bila diri ku di lamar oleh jejaka dari lebanon.. tiada kata yang perlu ku ungkapkan.. hanya lah senyuman!!! saya terima lamaran awak.”

“Tuhan dah tunjuk semuanya, cukuplah sampai di sini…” – Ini luahan Coach Yin, Sajat terima lamaran lelaki Lubnan?

Coach Yin beri respons kepada statement Sajat

Selepas usahawan itu memberi kenyataan tersebut, kekasihnya Coach Yin telah memuat naik status di IG peribadinya yang mengundang spekulasi ramai bahawa pasangan itu telah berpisah dan tidak lagi bersama sebagai sepasang kekasih.

Dengan menulis kapsyen, “Thank for everything, Tuhan dah tunjukkan segalanya…”

Ala, kejap je gaduh tu… nanti baik balik!

Pengikut laman IG Coach Yin telah meninggalkan komen dengan menyindir kekasih Nur Sajat supaya menyedari bahawa kekasihnya itu adalah lelaki. Ada juga mengusik nakal Coach Yin supaya tidak merajuk lama-lama.

Rata-rata Netizen Memberikan Komen Yang Melucukan, Mari lihat:

@iwan_jang : laki ngan laki kejap gaduh…esok jilat balik la tu

@mazuinroyalcollection : Yin pikir molek molek. kalau ko tinggalkan dia, ko langsong dah tak ada pape. Pape kedana nanti. time ni la ko sebat duit die bnyk2.. esok da bertaubat cari perempuan tulin. apa susah.

@caitu9 : sedap ke main blkg coach?

@caitu9 : sdap ke main blkg coach?

@isoduotolu123 : bagusla tu.. tahan da tunjukkan segalanya.. maksudnya coach dah sedar sajat tu lelaki kan 🙂

@qaseh.akira : Lakonan semata… sok post lagi pic mandi kat sungai congkak plak

Sumber : Ohmymedia via theklasik

“Nak kata kita pakai span, katalah” – Video Sajat bergelek lagu Arab atas bot. Nak tayang ‘a.set’?

Siapa yang tak kenal dengan srikandi jelita Nur Sajat, keayuan yang terhingga dan memiliki tubuh badan yang didambakan oleh kaum wanita…tapi hmmm..

Memang tak dapat dinafikan Sajat memang dikenali sebagai selebriti yang berani tampil seksi di media sosial. Sajat sekali lagi menyita perhatian para netizen dengan penampilannya. Baru-baru ini beredar video Sajat mengenakan busana seksi dan bikini saat menjalani penggambaran di sebuah pusat peranginan di Beirut, Lebanon.

Rasanya tak perlu nak dibahaskan lagi tentang isu jantina pengasas produk, penjual korset ini. Baru-baru ini dia ada muat naik video di Instagram sedang menari di atas bot dengan dendangan lagu arab Nour El Shams.

Nak kata pakai span,nak kata apa pun kata lah.

“life must go on…. hack!!!!! nak kata pakai span,nak kata apa pun kata lah..mana kala minta tips,bagai untuk cantik kat saya!! siapa nak tip cantik ,kulit cantik,body cantik!! ada product baru!!bagus uols!!! wait and see”

Dalam video ini kelihatan dia menari tarian ala arab, bergelek sambil menunjukkan susuk tubuh yang menawan sambil berpakaian seksi, sudah lali dengan kecaman dan troll netizen mengenai jantinanya, dia sekarang dah tak peduli apa yang orang lain nak kata.

Sajat kini sedang berada di Beirut, bila diperhatikan di laman Instagramnya Ajramjat, dia macam tengah sibuk membuat satu penggambaran. Tapi tak pastilah penggambaran apa. Untuk produk agaknya

Bagaimanapun komen untuk posting ini telah ditutup, mungkin nak enjoy dia punya holiday kot.  Kalau lihat percutiannya ini bukan calang-calang. Ini memang percutian mewah.

Apa pun enjoy your holiday sis Sajat! Disini admin kongsikan senarai gambar-gambar percutian mewahnya. 

“Arabian know and accepted my beautiful”

“Nak kata kita pakai span, katalah” – Video Sajat bergelek lagu Arab atas bot. Nak ayang ‘a.set’?“Nak kata kita pakai span, katalah” – Video Sajat bergelek lagu Arab atas bot. Nak ayang ‘a.set’?

Jika lihat di ruangan komen, nampaknya ramai netizen memuji keseksian tubuh Sajat dan tak kurang juga yang mencemburui kejelitaan yang dimiliki oleh usahawan kosmetik ini dengan melemparkan kata-kata fitnah.

“Nak kata kita pakai span, katalah” – Video Sajat bergelek lagu Arab atas bot. Nak ayang ‘a.set’?

Seperti biasa,  apa saja Nur Sajat kongsikan di media sosial, mesti akan sentiasa jadi topik panas. Tapi seeloknya kita pun jagalah jugak percakapan kita. Tak tahu lah bila agaknya netizen-netizen ni nak berhenti mengecam. Tak penat ke?

1 Trackback / Pingback

  1. Coach Yin Meluahkan Sesuatu Selepas Sajat Terima Lamaran Lelaki Lubnan - Satria

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*