Gadis Ini Tengah Sedap Tidur Dalam Kedai Tiba Tiba Seorang Lelaki Melangkah Masuk. Apa Terjadi Selepas Itu Pasti Gadis Itu Menyesal Kerana Tidur Waktu Kerja

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Gadis tertidur di dalam kedai.. Tiba-tiba seorang lelaki masuk dan.. CCTV rakam semua dah!! Geram Betul. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Biasanya kalau buat kerja yang jaga kedai, kita harus sentiasa dalam keadaan yang berwaspada dan tidak boleh biar kedai tidak diawasi oleh orang. Ini sebabnya kalau ada orang yang berniat jahat masuk ke dalam kedai, dan tengok tidak ada orang di sana, nanti semua barang kena curi oleh orang yang berniat jahat. Ini bukan saja demi keselamatan di dalam kedai, kalau ada pelanggan masuk kedai dan tengok tidak ada pelayan kat kedai tu, pun rasa pelik dan tidak mahu beli barang kat sana sebab tidak orang servis dan terima duit.

Kalau tertidur di dalam kedai, ini sudah sama seperti tidak ada orang jaga kedai dah. Keadaan ini telah berlaku dan dipaparkan dalam video di bawah. Dalam video di bawah, boleh lihat seorang gadis tertidur dengan nyenyak kat dalam kedai, sampai ada orang masuk kedai pun tidak tahu. Lihat apa yang lelaki tu buat kat dalam kedai. Memang geram betul lar..

Jom mari sama-sama kita tonton video di bawah lihat apa yang terjadi. Gadis tertidur di dalam kedai.. Tiba-tiba seorang lelaki masuk dan.. CCTV rakam semua dah!! Geram Betul. Saksikan

Sila tonton video:

SUMBER : DHARIAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*