Kedengaran Tangisan Sayup Dari Dalam Telaga. Petugas Keselamatan Ini Terkejut Ketika Terjun Ke Telaga, Kerana Ini Yang Mereka Temui

*Untuk terus menonton video yang viral dan menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah.. 🙂

DENGAR TANGISAN SAYUP DARI DALAM TELAGA.. PETUGAS KESELAMATAN INI TERKEJUT KETIKA TERJUN KE TELAGA..YA AMPUN..RUPA RUPANYA ADA INI DI DALAMNYA. | Kualalumpur Viral – Para petugas pasukan keselamatan setempat di satu daerah di negara Indonesia baru baru ini mendapat panggilan dari penduduk sebuah kampung bahawa mereka mendengar suara tangisan kecil dan sayup sayup dari dalam sebuah telaga terbiar di kampung itu.

Para petugas keselamatan yang bergegas ke tempat yang di laporkan dan bertindak terjun turun ke dalam telaga terbiar itu dan mencari punca di mana suara tangisan yang mereka juga dengar dari atas.

Setelah diperiksa dengan teliti akhirnya petugas keselamatan menemui punca tangisan itu dan siapa yang menangis dan merintih meminta tolong tersebut.

Mereka sangat terkejut melihat dia ketakutan dan berada dalam lubang yang terbentuk di dinding telaga yang retak. Setelah beberapa minit berusaha mengeluarkan nya akhirnya para petugas berjaya menyelamat kan dia dari telaga tersebut dan di beri rawatan yang sepatutnya..

Jom saksikan video menarik ini aksi para petugas menyelamatkan pemilik suara tangisan tersebut dan kita lihat siapa sebenarnya yang membuat para penduduk kampung tertanya tanya sebelum ini.

Jangan lupa juga untuk share dengan kawan kawan anda semua.

Sila tonton video:

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*