T0y0l Salah Masuk Rumah Akhirnya Ditangkap Dalam Botol. Gambar T0y0l Jelas Dipaparkan

Video Dibawah Adalah Sekadar Contoh T0yoll Ditangkap Dalam Botol (Benar Atau Tidak Anda Nilaikan)

Makhluk halus sememangnya ramai yang tidak percaya kerana kini telah tiba zaman sains yang akan mencari logik sesuatu perkara dan bukan sekadar kata kata sahaja . Namun beberapa kali telah viral di laman sosial yang mana mahkluk halus ini dijual dan sebagainya . Pelbagai alatan mistis berupa patung dan beberapa lagi barang barang pelik kini boleh dilihat dijual dengan bebas di media sosial .

Beberapa hari yang lepas viral pula seorang lelaki yang memegang sebuah botol yang berisi mahkluk halus. Makhluk halus tersebut adalah seekorĀ T0yoll yang dikatakan berjaya ditangkap dan diviralkan untuk mengetahui pemilikĀ T0yoll tersebut yang berlegar legar di rumah lelaki tersebut .

Menurut kepercayaan masyarakat turun temurun ,Ā T0yoll dikatakan digunakan untuk mencuri sesuatu dari rumah tanpa ditangkap oleh pemilik rumah. NamunĀ T0yoll tersebut dikatakan ā€˜tersalahā€™ masuk rumah apabila telah masuk kedalam rumah lelaki yang mempunyai kepakaran untuk menangkap mahkluk halus tersebut yang kemudiannya dikurung didalam botol.

GAMBARĀ T0yoll YANG BERJAYA DITANGKAP

Boleh dilihat dengan jelas rupa bentukĀ T0yoll tersebut yang kelihatan berupa manusia namun tidak berbaju dan memakai hanya cawat sahaja . tidak pasti samadaĀ T0yoll tersebut bergerak atau tidak kerana apa yang diviralkan oleh lelaki tersebut adalah gambar sahaja tanpa apa apa video .

GambarĀ T0yoll tersebut menjadi viral di laman sosial sehingga ianya mencapai lebih 20000 like dan share di media sosial yang dikategorikan sebagai viral seluruh dunia . Kejadian dikatakan berlaku di Indonesia memandangkan lelaki yang memuatnaik gambar tersebut adalah berasal dari indonesia.

SUMBERĀ : TVBULAN

CARA CARA MENGHALAUĀ T0yoll

Share Jika Manafaat ..

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*