2 Keping Gambar Gadis Tidak Bertudung Dan Nampak Aurat Ini Dikatakan Emma Maembong Dan Dia Bersama Abang Kepada Menteri Syed Saddiq

KUALA LUMPUR – Sekeping gambar mirip abang kepada seorang menteri Kabinet bersama wanita dipercayai selebriti popular tempatan berdua-duaan di dalam bilik telah tular.

Gambar eksklusif yang diterima Kosmo! Online itu memaparkan imej dipercayai abang kepada Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, Syed Abdullah bergambar bersama seorang wanita.

Lebih mengejutkan, menurut sumber, wanita yang bersama Syed Abdullah adalah pelakon genit yang kini berhijab, Emma Maembong dirakamkan kira-kira seminggu yang lalu.

Sejak kebelakangan ini, Emma atau nama sebenar Fatimah Rohani Ismail, 27, dilihat menjalinkan hubungan mesra dengan jejaka berusia 30 tahun itu.

Kedua-dua mereka juga pernah memuatnaik gambar bersama-sama dalam Instagram masing-masing berserta kapsyen sebagai rakan karib.

Pada 19 Januari lalu, Emma ada memuat naik gambar bersama Syed Abdullah ketika melancong di Dubai dengan ucapan selamat hari jadi.

Emma juga kelihatan dalam majlis sambutan hari lahir Syed Abdullah yang disambut bersama keluarga baru-baru ini.

Setakat ini, Kosmo! Online masih berusaha mendapatkan Emma untuk mengulas lanjut mengenai gambar panas berkenaan.

Sumber Artikel:Ā Kosmo Online

Jika dilihat pada instagramĀ Emma MaembongĀ tiada apa apa gambar menunjukkan dia sedang tidak berhijab. Memang mirip wajah Emma dan Abang Syed Saddiq seakan akan serupa. Setakat ini tiada apa apa kenyataan yang dikeluarkan oleh mereka.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*