“Sh00ting Kat Malaysia Ni Kau MeniinggaI Baru Mereka Hentikan Penggambaran” – Izara Aishah Dipaksa Berlakon Biarpun Muka Leb4m

PELAKON Izara Aishah mended4hkan dia terpaksa meneruskan penggambaran meskipun mengalami kec3der4an yang agak tervk pada bahagian muka.

Menurut Izara atau nama sebenarnya Nik Izara Aishah Nik Izazurin, 27, dia berdepan pengalaman burvk itu ketika menjalani penggambaran drama Ombak Rindu yang disiarkan menerusi platform iflix.

View this post on Instagram

Dress from @mystiquebysabrina ♥️

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on

Izara berkata, pihak produksi terpaksa menutup kesan leb4m pada wajahnya itu dengan solekan sehingga kelihatan pelik.

Selain leb4m pada mata, Izara juga pernah mengalami kec3der4an yang membuatkan gigi hadapan sump1k.

“Ketika melakonkan babak dalam Ombak Rindu, sesuatu telah terjadi kepada saya.

“Ada scene dalam tu leb4m saya leb4m betul, bukan make up. Sebab tu wajah saya nampak pelik ketika itu. Mereka cuba untuk cover dengan make up.

Shooting dekat Malaysia ni kau men1ngg4l baru mereka nak hentikan penggambaran. Kalau tak kau kena teruskan juga,” ujarnya.

Izara berkongsi mengenai perkara itu menerusi laman Twitter miliknya pada Khamis.

Selain itu, Izara turut memuat naik beberapa foto memperlihatkan dia mengalami leb4m pada bahagian mata selain sump1k gigi hadapan.

Ada scene dalam tu leb4m saya lebam betul, bukan make up. Sebab tu wajah saya nampak pelik ketika itu. Mereka cuba untuk cover dengan make up.

IZARA AISHAH

Pelakon

Insiiden yang dikongsi Izara menarik perhatian pengikutnya di laman Twitter yang rata-ratanya terkejut dengan perkara itu.

Malah, ada juga yang tidak setuju aktres itu menerima layanan sedemikian.

“Awak terbabit dengan kemal4ngan ke? Ia nampak teruk.

“Apa? Macam mana perkara begini boleh terjadi? Awak dipukvl betul-betulkah?

“Mereka tak patut buat begitu kepada awak,” tulis netizen.

View this post on Instagram

Bulu mata dah finish

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih.

Sumber  : Mstar

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*