‘Jangan UgutAnak Saya Dengan Vldeo Itu’ – Ibu Syamsul Yusof Beri AmaranKeras Kepada Ira Kazar

SUSULAN timb.ulnya spek.ulasi Syamsul Yusof bakal berka.hwin dengan wanita bernama Ira Kazar dalam waktu terdekat, ibu kepada pengarah tersebut iaitu Datin Fatimah Ismail memohon agar semua pihak tidak terus memperkatakan perkara itu kerana ia masih lagi dalam keadaan sa.mar sa.mar, belum sahih lagi

Menurut Fatimah berita yang tersebar itu masih belum sa.hih dan anaknya mengambil langkah berdiam bagi mengelakkan keadaan menjadi lebih bur.uk.

“Spek.ulasi belum sa.hih, jangan diwar-warkan.

“Syamsul diam kerana tidak mahu membu.rukkan keadaan,” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu, Fatimah juga memberi peringatan kepada keluarga Ira agar menghentikan sebarang tindakan berbentuk ug.utan melalui vid.eo untuk memastikan rumah ta.ngga Syamsul dan menantunya, Puteri Sarah Liyana tidak terus terg.anggu.

Ini kerana kata Fatimah, pasangan suami isteri itu masih sa.yang meny.ayangi.

“Saya nak beritahu keluarga Kazar, jangan ug.ut anak saya ka.hwin dengan vid.eo-vid.eo pa.lsu. Syamsul masih sayangkan isteri dan anak-anaknya,” jelasnya.

Fatimah (tengah) bersama Yusof (kiri), Sarah dan dua cucunya. Gambar ini dir.akam ketika pr0duser itu dan isterinya menghantar Sarah di KLIA untuk mengerjakan um.rah, Ramadan lalu.

Spek.ulasi perka.hwinan Syamsul dan Ira mula timbul apabila sebuah bl.og hiburan mend.akwa seorang pengarah terkenal bakal berk.ahwin dengan kekasihnya yang juga anak kepada seorang pelakon drama vet.eran.

Syamsul masih sa.yangkan isteri dan anak-anaknya

Biarpun tidak menulis nama, namun ramai yang mengesyaki gos.ip itu merujuk kepada Syamsul dan Ira Kazar.

Lap.oran itu yang memetik su.mber melap.orkan, pengarah tersebut dikatakan sudah berjumpa bakal bapa ment.uanya iaitu pelakon Kazar Saisi bagi membincangkan hasrat berkenaan.

Ira Kazar dikatakan sudah lama berkawan dengan Syamsul.

Sementara itu dalam satu kenyataan kepada mStar pada Rabu, bapa Syamsul iaitu Datuk Yusof Haslam berharap agar kha.bar angin yang bertiup itu tidak menjadi kenyataan.

Untuk rekod, Sarah dan Syamsul berk.ahwin pada Mac 2014 dan mereka dikur.niakan dua orang cah.aya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Summayah yang kini berusia dua tahun.

Buat pas.angan suami isteri ini, kita doakan semoga perjalanan rum.ah tangga mereka dipermudahkan dan keluarga Datuk Yusof Haslam beroleh kehidupan bah.agia seperti dahulu.

Sumber/Kredit: MSTAR/FB via motif portal

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*