Kecoh Isu Panas Aliff Aziz, Media Sosial Aliff Satar Diserang ‘Makcik Bawang’

Hari ini kecoh di media sosial apabila penyanyi Bella Astillah sekali lagi mendakwa suaminya berlaku curang bersama seorang pelakon wanita Malaysia. Kejadian itu menyebabkan ramai naik angin terhadap Aliff yang dikatakan tidak serik-serik buat hal.

Namun, yang melucukan kami apabila instagram penyanyi Alif Satar pula dibanjiri komen netizen. Masing-masing troll kontroversi yang melanda itu. Aik takkan tertukar kali kedua?

Perlu tukar nama mungkin..

Siapa ikuti Alif Satar di laman Instagramnya pasti tahu dia kini berada di Brisbane, Australia bersama isterinya. Foto yang dikongsi di laman IG nya dipenuhi dengan komen kontroversi sehingga buat kami berdekah.

Walaupun ramai sudah tahu bukan Alif Satar yang buat hal, namun netizen tetap membuat troll yang sama seperti sebelum ini. Mungkin perlu tukar nama Alif dah kut..

Bila nak insaf?

ayunisalman Sekali sampah, selamanya sampah! Bella punyalah cantik, kau pergi curang dengan siOctopus. Dasar tak sedar diri! Malulah sikit bini dah bagi peluang kedua..! Malam2 pergi club dengan perempuan tu kau ingat orang nak percaya ke hanya sebagai kawan?! #donepembaris

sangalun Sanggup you curang dengan bella, how dare you.. you mmg trash 😭😭😭😭😣 you tak patut buat bella mcmtu, bella syg gila gila kat you sanggup you keluar dengan pompuan lain pagi pagi buta.. you buat apa haa ??? Kongkek kan ?? Dasar laki tak guna pi mampus you

Alif Satar ni takkan curang..

zamirania This is the only alif we can trust guys. He loves his wife and his babies. Berlakon hebat nyanyi pun sedap. We can ditch the cheater already.

Kaitkan dengan muka selalu kuar tv masa solat jumaat

Sumber : Alif Satar

via ohbulan

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*