Kenapa Sajat Fokus Bebetul Dekat Nametag Hospital Dalam Video. Netizen Mula Berteka Teki

Hari ini kecoh di media sosial pasal Sajat masuk Hospital Lebanon. Ketika itu Sajat sedang menghadiri kelas kosmetik yang dianjurkan oleh salah sebuah butik.

Gambar Sajat yang dirawat oleh seorang jururawat lelaki tular dan macam biasa bermacam macam kecaman yang Sajat terima.

Sebelum Sajat dimasukkan ke Hospital rupanya ‘teman lelaki’ dia pun masuk Hospital (macam dah janji) sebab kemal4ngan jalan raya baru baru ini.

Mohd Tishrin Mohd Adnan atau lebih dikenali sebagai Coach Yin telah memuat naik gambar nya di Instagram yang memberitahu bahawa dia sedang berhenti berehat sebelum meneruskan perjalanan ke Cameron Highlands.

Coach Yin Terlibat Dalam Kemalangan Jalanraya

Terbaru, Coach Yin dilaporkan terlibat dalam sebuah kemalangan jalan raya semalam. Berita itu dikongsi usahawan itu juga menerusi Instagram nya sebentar tadi. Hangat.com difahamkan Coach Yin kemalangan ketika sedang menaiki motorsikalnya jenis Harley Davidson serta turut menerima rawatan kecemasan dari pasukan perubatan yang tiba ketika itu.

Minta Nur Sajat Jangan Bimbang

Menerusi kenyataannya, dia turut meminta Sajat supaya jangan bimbang dengan keadaannya disini sleain turut mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan yang menolongnya.

Video Sajat Ketika Di Dalam Hospital Menjadi Tanda Tanya

Satu posting Sajat di instagram beliau menunjukkan dia sedang berehat di atas katil hospital. Video tersebut menunjukkan apa yang terjadi (alergic reaction) kepada Sajat. Alahan apa yang Sajat hadapi tidak dapat dipastikan.

Posting Sajat ..

Satu badan naik merah merah…tq hospital lebanon .. melayan sajat dengan baik..tq to my insuran eleksi yang sentiasa bagi service terbaik untuk saya.. dan tq to my ASSISTANT @shamil_shahrom SENTIASA TOLONG BOS DIA DI MANA SEKALI PUN alhamduillah sajat dah pilih dah..nasib cepat tau..sebab dokter jata,klu lambat boleh bawa mati..apa apa pun..semua nya dah ok..amin

Yang menjadi tanda tanya apabila salah satu babak di dalam video instagram Sajat fokus pada nametag.. korang tengok sendiri lah .. nama apa yang diletak

Biasa kalau register hospital mesti pakai nama betul. Bagaimana dia boleh buang nama depan? Apa pun kita doakan Sajat cepat sembuh la ye .. Benda macam ni pun netizen nak sibuk .. hahaha!

Artikel By: KL Viral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*