Pertama Kali Zamani Terkedu Apabila Ramli MS Beri Komen Sepatah Ini. Adakah Ini Sebabnya

Kenapa Ramli MS beri komen begitu kepada Zamani? Sila terus ke bawah untuk melihat video atau baca artikel tentang Ramli MS dan Zamani.

Konsert keenam GV5, Ramli MS Dedah Tidak Letakkan Zamani di Tangga ketiga tapi..

“Sy peminat zamani namun sy bersimpati dengan farawahida ni yang x patut keluar semalam. Ingat la wahai juri menilai dengan ketidakjujuran ada akibatnya cepat atau lambat. Jgn aniaya orang. Cepat2la melutut mohon maaf kepada org yg telah kamu aniaya. Krjaya yg ada title profesionalpuiih awk semua xde makne dalam kubur.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sebelum ini, suara Zamani yang hilang telah menyebabkan peminat-peminat rasa risau. Suara beliau yang hilang sebelum ini juga hampir menyebabkan beliau tersingkir dari pertandingan. Nasib baik pihak penaja Aliff syukri telah selamatkan beliau daripada disingkir pada saat-saat terakhir. Ini juga memboleh beliau terus bertanding di atas pentas dan tidak mengecewakan peminat-peminat beliau yang selama ini memberi sokongan kepadanya.

Malam sebelum ini, Zamani telah dapat kembali dan berdiri di atas pentas dan nyanyikan lagu. Lagu yang dinyanyikan oleh Zamani adalah Hapus Aku di konsert ke enam Gegar Vaganza 5 (GV5). Peminat-peminat zamani rasa lega dah sebab lihat Zamani telah ada suara dan tidak lagi seperti persembahanya sebelum ini. Ini juga membuat peminat-peminat beliau tumpang gembira untuk beliau.

Apa Yang Ramli MS Bagi Komen Kepada Zamani Selepas Selesai Lagu Konsert?

Zamani menyanyikan lagu Dekat Pada Mu tetapi dalam versi dia. Adakah sesuai? Anda nilaikan.

Lihat betapa kecewanya muka Ramli MS sampai tidak mampu nak beri komen apa apa kepada Zamani.

By: KLViral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*