Sajat Kena Menghadap Mahkamah Tetapi Yang Lebih Mengejutkan Apabila Didedahkan Perkara Apa Yang Disorok Selama Ini

Nur Sajat, memang 1 nama yang selalu juga dikaitkan dengan kontroversi. Nama Sajat jarang lekang dari media sosial dan hari ini nama dia naik lagi sekali tetapi kali ini kerana kes mahkamah.

Nur Sajat Bakal Ambil Alih Organisasi Miss Universe Malaysia? Ini Penjelasannya

Usahawan kosmetik yang juga selebriti Nur Sajat Kamaruzzaman atau lebih mesra disapa sebagai Sajat telah ke Bangkok, Thailand bagi menghadiri acara ratu cantik dunia, Miss Universe 2018. Dalam acara itu, Sajat turut dilihat berada dalam acara karpet merah serta turut bergambar bersama beberapa ratu cantik yang menyertai pertandingan itu.

Sajat Sedia Ambil Alih Tampuk Organisasi Miss Universe Malaysia

Melihatkan pada perkembangan Miss Universe itu, Malaysia yang turut mengambil bahagian bagaimanapun tidak tersenarai dalam senarai 20 finalis akhir. Sajat yang menghadiri acara itu berasa terpanggil memberi kenyataan bahawa dia sedia untuk mengambil alih organisasi berkenaan. Jelas usahawan itu, dia ingin mengambil alih Miss Universe Malaysia Organisation (MUMO) supaya peserta-peserta akan datang jauh lebih bersedia dan berketrampilan.

Bakal Jadi Salah Seorang Penaja Miss Universe?

Dalam perkembangan lain, terdahulu Sajat menerusi laman Instagram nya memberitahu ingin menjadi salah seorang penaja bersama untuk Miss Universe pada tahun hadapan menerusi rangkaian produknya. – Sumber Artkel: Hangat

Sajat hadapi pertuduhan di mahkamah? Nama Sebenar Didedahkan

Sajat hadapi pertuduhan di mahkamah?

SHAH ALAM – Nama ahli perniagaan, Nur Sajat terpapar di senarai kes di Mahkamah Sesyen Shah Alam hari ini.

Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman dijangka akan menghadapi pertuduhan mengikut Seksyen 41(6) Akta Cukai Barang dan Perkhidmatan 2014.

Prosiding pendakwaan dijalankan di hadapan Hakim Rofiah Mohamad dan dikendalikan oleh Jabatan Kastam Diraja Malaysia selaku pendakwa.

Ahli perniagaan itu tiba jam 9.25 pagi dengan memakai baju merah.

Sumber ArtikelSinar Harian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*