Terus Berubah Muka Aliff Syukri Bila Facemask Yang Dipromosi Secara Live, Tidak Kalis Air

Terkini menerusi video yang dikongsi secara ‘live’ di halaman instagram Dato Aliff Syukri mendapat perhatian netizen.

Maklumlah musim sekarang permintaan yang tinggi pada barang-barang seperti mask & hand sanitezer. Kali ini, difahamkan Dato Aliff Syukri ingin mempromosi kan mask nya dan menunjukkan bagaimana ia berfungsi

Sekaligus, cetus komen komen netizen yang mengatakan mask tersebut tidak relevan dan tidak terbukti.

Jom Lihat Video Dibawah:

Jom Lihat Apa Kata Netizen:

Berniaga dlm islam mesti jujur…Klu x phm2 sndri je la…D0sa dgn Allah swt blh mntk ampun…Tp d0sa dgn manusia kna crik smpi redha

Ni namanya amik kesempatan dlm kesempitan..baik beli facemask kat farmasi berkotak² tu & sedekahkn lg bgus..dh tntu pakar kesihatan pun galakkn kt pkai yg tu dr yg kain ni

Ya Allah tak tahu nk gelak ke nak kesian. Berubah muka.. Die punya kedekut tu sampai mangga sebiji besar tu share 3 org. Agak2 lah

Dari mbazir beli mask rm25 satu,lg baik guna duit tu beli pad utk wife time masa ‘dia’ dtg.. hahaha… Mmg tebal betul muka dia ekk.. pastu nak salahkn netizen plak.. aishhhh..”

Yang paling sadis. Mask murah tu tak tembus. Dia siap terbalikkan , suruh pekerja dia tuang lagi air. Tak jugak tembus. Allahuu macam mana la perasaan masa tu

View this post on Instagram

Syukur Alhamdulillah di zaman PKP ini, perniagaan bisnes saya masih berjalan walaupun kekangan kakitangan yang membantu sbb x leh buka HQ soo kena posting jerr . Saya terpaksa turun padang. Bukan apa, banyak tanggungjawab yang perlu saya jaga. Di bawah saya ada lebih ratusan pekerja dan juga ribuan ejen yang mencari rezeki bersama kami. Kepada anda, yang ingin berjaya dan ingin mencari pendapatan korang boleh whatsapp no telefon ini untuk saya didik korang sampai berjaya.. wussp no di bawah .. – hikmah 0108099729 (kedah) zarina 0104056568 (negeri sembilan) marina 0132048584 huzaifah 0135030049/0106549540 (melaka) norjanah 0172340068 (johor) suriani 0136143320 (sarawak) *Marshita 0108187229 (pulau pinang)* suhaimi 0106549540 (melaka) iskandar 01156509736 (sarawak) Zul 01128039732 (Pahang) Shila : 016 329 0090 – (Pahang) Yanie 0177637971 ( kelantan) Mummy 013 222 0888 (melaka) Zahirah – IRA 016 3616289 (selangor/kl) Rahimah 0173742851 (mlaka) Asniah 019 618 6988 (SABAH) SARNI 0183667288 (sel/kl) hamidi 0193818812 (selangor/kl) Syafiq 0146192419 (johor) syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) DIANA 0172022927 AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) @king_aswd (zon utara) 0166177661 NORAZIAN – 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

IG aliffsyukriterlajaklaris

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*