Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah

Dahulunya kisah sepasang pengantin muda ini pernah tular di media sosial. Pada hari bahagia mereka, si suami tanpa disangka-sangka telah membuat kejutan dengan menghadiahkan isterinya sebuah kereta mewah yang dibeli secara cash.

Ajak suami pergi ‘usha’ kereta mewah…Dah banyak hari mengidam

Kini selepas hampir 7 bulan usia perkahwinan, wanita yang dikenali sebagai Ayunie itu telah pun hamil. Menerusi satu perkongsian di TikTok, usahawan muda berkenaan dilihat berkunjung ke sebuah premis penjualan kereta. Siapa sangka, ketika itu dia memberi alasan lucu kononnya sedang mengidam untuk memiliki sebuah lagi kereta mewah.

Suami tak setuju beli, puas pujuk dan merayu…Lepas berjam-jam Yuni merajuk

Walau bagaimanapun, si suami yang bernama Weldan tidak bersetuju dengan permintaan Ayunie tersebut. Dalam pada itu, wanita berkenaan berkali-kali mengatakan bukan dirinya yang mengidam tapi bayi dalam kandungan. Gara-gara ‘taktik’ tersebut tidak berjaya, ibu hamil itu terus merajuk di dalam kereta.

Klik disini untuk tonton video
https://www.tiktok.com/@ayunieso24/video/7005047856180579611?is_copy_url=1&is_from_webapp=v

Baby belum lahir dah kena ftnah, sabar jelah…Kalau orang mengidam memang macam ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan permintaan wanita tersebut yang disifatkan high level. Selain itu, ramai juga sempat berseloroh kononnya nak sentuh kereta mewah sebegitu belum mampu. Secara keseluruhannya, rakaman tersebut telah meraih lebih 300 ribu jumlah tontonan.

SUMBER/KREDIT : TkTok Ayunieso

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*