ViraI Rakaman Gadls ʙᴇʀᴇʙᴜᴛ Abang Angkat, Followers IG Gadis ‘S4mseng’ Mencanak Sampai 60k?

Semalam tularnya klip vldeo yang memaparkan beberapa gadls keta.wa beramai-ramai sambil melihat rakan mereka menam.par serta memljak seorang ʀᴇᴍᴀᴊᴀ ᴘᴇʀᴇᴍᴘᴜᴀɴ berusia 12 tahun. Dalam kejadlan pada Ahad lalu, dia mendkwa telah dike.pung 5 individu yang berusia 12 hingga 15 tahun di kawasan tangga pangsapuri terletak di Kelana Jaya.

‘B4ntai’ gadls lain sebab ʙᴇʀᴇʙᴜᴛ abang angkat?

Menerusi laporan polis, remaja berbaju kuning dalam vldeo tersebut didkwa cem.buru apabila dapat tahu pengadu ada hub0ngan dengan ‘abang angkatnya’.

Namun melalui Instagram miliknya pula, ‘ketua’ lnsiden terbabit menafikan m0tlf disebabkan ʙᴇʀᴇʙᴜᴛ lelaki. Sebaliknya, ia berpunca daripada ᴘᴇʀꜱᴇʟɪꜱɪʜᴀɴ faham berkaitan lsu penyebaran ftnah. Akan tetapi, dia tetap menga.ku telah memuk0l pengadu kerana did0rong rasa ma.rah dan ge.ram.

Penangan viraI…followers lnstagram ᴍᴇɴᴄᴀɴᴀᴋ naik hampir 10 kali ganda

Rentetan itu, majoriti pelayar Twitter akui pelik apabila jumlah pengikut Instagram gadis berbaju kuning terbabit dilihat ‘menc4nak naik’ selepas tularnya video itu. Terdahulu dia dikatakan mempunyai sekitar 6 ribu pengikut, tetapi hasil tinjauan mendapati jumlah terkini adalah hampir 60 ribu followers atau meningkat sebanyak 10 kali ganda.

Nanti dah fam0us, kaaya buat pa.id review…walhal orang yang ada bakat & rajin susah nak svrvive

Justeru, rata-rata netlzen berseloroh tidak lama lagi dia pasti akan dikejar ramai pengasas produk gara-gara penangan viral tersebut. Walau bagaimanapun, mereka tetap merasakan perkara itu tidak adil kerana orang yang jauh lebih berbakat tenggelam begitu saja.

Sumber/Kredit : IG pdrmsia_official, Twitter irdinahanii & Kosmo

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*