Tidak Tahan DikasariIbu Sendiri & Ayah Tiri Masa Suami Keluar COD, Anak Luah Ter4niaya Sejak Kecil Lagi

Takda angin takda ribut, tiba tiba baru-baru ini hangat diperkatakan tentang kisah seorang gadis yang mendkwa telah dik4sari agak terus oleh ibu serta bapa tirinya.

Hanya disebabkan tidak berpuas ha.ti dengan status WhatsApp yang dikongsi sahaja, remaja 16 tahun itu telah mengalami kecder44n di bahagian kep4la serta tu.buhnya.

Kongsi status ibu ungkit soal harta…turut dim4rah kerana tidak bekerja

Si.asatan awal mendapati, remaja terbabit upload status mengenai ibunya yang mengungkit tentang soal harta. Selain itu, dia turut dim4rahi kerana tidak bekerja.

Gara-gara itu, Ketua Polis Daerah Pasir Mas mengesahkan pasangan terbabit telah pun ditahan jam 9 malam tadi bagi tujuan membantu si.asatan.

Anak buka mulut ded4h perkara sebenar…kejadi.an berlaku masa suami keluar COD

Menerusi Facebook miliknya baru-baru ini, Puteri Ekora dedahkan kejadian itu berlaku pada 2 hari lepas ketika suaminya tiada di rumah kerana sedang buat penghantaran produk.

Selepas m4rah dan menyoalnya tentang status yang dimuat naik, gadis ini mendkwa telah dika.sari bertubi-tubi oleh mereka. Paling menakutkan, ibunya siap mahu cuba h4yunkan sebatang kayu hoki ke arahnya.

Uguut kalau suami bawa anak keluar dari rumahnya…dia akan suruh j4tuhkan t4lak

Tak cukup dengan itu, Puteri dan suami turut diu.gut untuk berpisah seandainya mereka keluar daripada rumah tersebut. Di hujung coretan, gadis terbabit luahkan bahawa cuma mahu keadilan sebagai anak yang ter4niaya serta dikasari sejak kecil lagi oleh mereka.

Sumber: FB Puteri Ekora via Kis4hdunia

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*