Tindakan Rahim Sepahtu Bantu Shuib Dipuji Ramai, Sanggup Teman Pakai PPE Untuk Angkat Jen4zah

Sejak khabar penyanyi terkenal, Siti Sarah Raissuddin meningg4l dunla, ucapan ta’kziah kepada keluarga allahyarham seperti tidak putus-putus dilayangkan di media s0sial.

Rakan-rakan artis dan juga kenalan ahli keluarga juga sentiasa memberikan kata-kata sem4ngat kepada suami allahyarham, Shuib Sepahtu agar dia kuat menghad4pi dvgaan hebat ini.

Sama2 pakai PPE bantu Shuib

Masing-masing telah mendapat pujian daripada warganet kerana sifat setia kawan yang ditunjukan benar-benar membawa erti sahabat diwaktu senang dan sukar.

Salah se0rang yang menjadi perhatian media sudah tentu ahli kumpulan Sepahtu, Rahim yang dilihat turun sama ke Iiang Iahad menyempurnakan jen4zah Siti Sarah.

Untuk Lihat Video Sila Klik Disini

@shahrulazwa7Respect giler kat bro rahimsepahtu ni,sama2 memakai PPE urus jenazah isteri sahabat baik,#respect #fyp♬ original sound – β€οΈπ–‹π–Žπ–Šπ–Ÿπ–† #π–™π–—π–Žπ–‡π–Š769 ❀️

Menerusi perk0ngsian daripada se0rang pengguna TikTok dikenali sebagai @shahrulazwa7, dia telah memuat naik kembali vide0 dari salah se0rang ahli keluarga allahyarham dan memuji tndakan Rahim yang sama-sama memakai sut PPE menguruskan jnzah isteri sahabatnya.

β€œSem0ga kau terus tabah Ib”

Dalam perk0ngsian yang dibuat penyampai radi0 Sinar FM itu, dia telah menitipkan kata-kata sem4ngat supaya sahabatnya terus bertabah dengan ujian daripada Allah S.W.T.

Erti sahabat ketika susah dan senang

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meningg4lkan k0men diruangan TikTok @shahrulazwa7 dengan menzahirkan ucapan tkziah kepada Shuib.

Mereka juga mengakui c0ntoh tauladan yang ditunjukan Rahim dan rakan-rakan selebriti yang lain merupakan salah satu perkara murni yang harus kita semua pelajari dalam menangg4pi sahabat yang sedang berdukacita atas pem3rgian insan tersayang.

Sebak teng0k Shuib time ni

Dari k0nti Sinar FM terus ke kubur

Rahim dah macam abang buat Shuib

Sepahtu f0rever

Kawan memang kena ada time tu

SUMBER/KREDIT:lGΒ Rahim Sepahtu, TkT0kΒ @saharulazwa7Β /Β ohmymedia.cc via coretannasihat

PERHATIAN:Β PihakΒ Kualalumpur ViralΒ Β tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. PihakΒ Kualalumpur ViralΒ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*