Isteri Da’i Farhan Umum Hamil, Ucap Terima Kasih Pada Covid-19

Isteri kepada Da’i Farhan iaitu Noorainul Naqim Mohd Radzi tidak sangka teruja setelah mengetahui dirinya kini berbadan dua.

Menerusi laman Instagram, wanita berusia 40 tahun itu memberitahu pada mulanya hanya menyangka kemungkinan angin akibat puasa selepas mengalami l0ya dan muntaah.

Walau bagaimanapun, beliau mengambil keputusan untuk membeli alat ujian kehamiilan selepas seorang pekerja di stesen minyak menegur keadaan dirinya yang kelihatan tidak sihat.

Dah 5 tahun tak pernah fikir nak cari benda ni

Dh 5thn xpernah fikir nk cr benda ni.. Tut tup smlm L0ya2 muntaah ingat sbb angin berpuasa. Tp bila adik petrol pump tegur ‘akk ok ke nmpk mcm xok je tah tah berisi kot, maklumla mmg musim dia ni’ trus gabra. Pg ni p cr jg benda ni..

Rasa mcm dpt ank pertama je dia punya excited bila dia bagi 2 calit kat situ.. Alhamdullilah rezeki ramadhan, coviid 19 tq sbb bg semua kena qurantin ada kebaikan jg ye.. Mayb it’s too early to show off but excited dia lain mcm skit sbb dh lama sgt xdpt news ni..sorry tau..

“Pagi ni pergi cari juga benda ni. Rasa macam dapat anak pertama je dia punya teruja bila bagi dua calit kat situ.

“Alhamdullilah rezeki Ramadan, Coviid-19 terima kasih sebab bagi semua kena kuarantin ada kebaikan juga ye,” tulisnya.

Walaupun sedar masih terlalu awal untuk berkongsi perkara tersebut, tetapi beliau teruja setelah lama tidak mendapat berita gembira seperti itu.

Rata-rata netizen mengucapkan tahniah dan mendoakan agar urusan wanita itu dipermudahkan.

Sebelum ini, perkahwinan Nik Farhan dan Erin menjadi kontroversi apabila juara program Da’i itu mendedahkan dia sudah menikahi seorang jnd anak lapan di Makkah pada November tahun lalu.

Pendedahan Nik Farhan itu mengundang kcaman netizen apabila pernikahan itu didkwa berlangsung tanpa pengetahuan isteri pertamanya ketika itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*