ʙᴇʟᴀꜱᴀʜ IsteriHam1l Sampai ᴋᴏᴍᴀ, Suami ᴅᴜʀᴊᴀɴᴀ ‘K4ntoi’ Di Mahkamah Rupanya DahKahw1n 4!

Bulan lepas, media s0sial pernah kec0h tentang sikap suami yang tidak berha.ti perut apabila terg4mak ʙᴇʟᴀꜱᴀʜ isterinya yang s4rat ham1l sehingga ᴋᴏᴍᴀ. Bagaimanapun, takt1k licik sspek yang menumpang rumah kenalan di Kuala Lumpur selama 38 hari semata-mata ingin mengelak daripada dicekup pihak berku4sa akhirnya terb0ngkar jua.

Sspek ditud0h sebabkan ᴋᴇᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ pada isteri…Tapi meng4ku tak bers4lah

Siang tadi, sspek bernama Rosmaini Abd Raof telah dihadapkan ke Mhkamah Seksyen Johor Bahru atas pertudohan ᴍᴇɴᴄᴇᴅᴇʀᴀᴋᴀɴ isteri keduanya iaitu Jahidah Nordin sehingga ᴋᴏᴍᴀ. Peniaga terbabit didkwa memukol bhagian kep4la, muk4 dan tngan serta menghe.nt4kkan k4ki pada bhagian bel4kang t4ngan yang menyebabkan ᴋᴇᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ serius. Walau bagaimanapun, tertudoh meng4ku tidak bers4lah di hadapan hakim.

Sspek r4yu jam1nan RM30 r1bu dikurangkan…alasan perlu s4ra 4 isteri & 7 ank

Jika disab1tkan kesaIahan, dia boleh dikenakan hukoman penj4ra 5 hingga 7 tahun. Terdahulu, pihak Timbalan Pend4kwa Raya turut menawarkan jam1nan sebanyak RM30,000. Tertud0h bagaimanapun merayu agar jam1nan dikurangkan dengan alasan masih mena.nggung 7 anak dan 4 isteri (termasuk Jahidah).

Akhirnya jam1nan dikurangkan sehingga RM7 r1bu

Justeru pihak Mhkamah benarkan tertud0h diikat jam1n dengan jumlah RM7,000 dengan 2 orang penjam1n. Tertud0h juga perlu melaporkan diri di balai polis berhampiran setiap bulan di samping tidak boleh mengg4nggu isterinya yang ᴋᴏᴍᴀ itu. Manakala sebutan semula jn4yah tersebut ditetapkan pada 25 Julai 2021

Sumber: hmetro via kis4hdunia

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*