“Minta Maaf Atau Bersemuka Dgn Saya” – Yusuf Azmi ‘S0und’, Kali ni Sampai Ajak Jumpa. Mmg Pedas Ayat ‘Last’ Dia

Bila Azwan Ali atau nama popular dia Diva AA ditegur oleh Yusuf Azmi.

Hari ini tular di media sosial yang bermula dari laman Facebook Yusuf Azmi dimana dia memberi respond terhadap kenyataan Azwan Ali yang agak kurang ajar.

Yusuf Azmi meluahkan rasa kesal dengan ayat yang dikeluarkan oleh Azwan Ali yang penuh dengan kata kata kesat.

Di dalam video Yusuf Azmi, beliau menerangkan bahawa bukan saja saja mereka berpelukkan tetapi kerana lama sudah tidak berjumpa.

Mereka juga telah membuat swabtest dan tiada isu dengan cov1dd.

Jelas di muka Yusuf Azmi bahawa dia agak terkejut dengan ayat yang dikeluarkan oleh Diva AA.

Yusuf Azmi memberitahu bahawa kepada rakan rakan tidak perlu cari Azwan Ali. Dia harapkan agar dapat jumpa bersemuka dengan Azwan Ali nanti.

Yusuf Azmi memohon netizen memberitahu Azwan Ali atau Diva AA tentang jemputan rumah terbuka dari Yusuf Azmi kepada dia.

NAK TENGOK KE KAMI DATANG MERANGKAK, BERJALAN ATAU BERLARI??” Jangan nanti, kami datang tiba-tiba tunjuk kad OKU! Ingat eh

Bila Azwan Ali atau nama popular dia Diva AA ditegur oleh Yusuf Azmi.

Hari ini tular di media sosial yang bermula dari laman Facebook Yusuf Azmi dimana dia memberi respond terhadap kenyataan Azwan Ali yang agak kurang ajar.

Yusuf Azmi meluahkan rasa kesal dengan ayat yang dikeluarkan oleh Azwan Ali yang penuh dengan kata kata kesat.

MERENYUT TYPICAL NASTY??? SIAP DENGAN EMOJI KHINZIR??

Ini ke cara kamu (Azwan Ali) nak kritik? Takkan tak pandai beza binatang dengan manusia??

Ni juga bukan soal KEBULUR nak open house! Tapi ini adalah kasih sayang dua sahabat, hanya untuk meraikan.

Kepada Azwan Ali, mudahnya kamu melemparkan kata-kata kesat “GTHHH PUIII POK*MAKKK BODOHHH MCM KO ” apa benda ni???

Takperlu lah sembang di media sosial, ada baiknya kita bersemuka.. kan kamu gelar kami ‘BINATANG’,

“NAK TENGOK KE KAMI DATANG MERANGKAK, BERJALAN ATAU BERLARI??” Jangan nanti, kami datang tiba-tiba tunjuk kad OKU! Ingat eh

Jangan disebabkan mulut badan binasa Kalau nak tumpang populariti datang saja, kami boleh support lah! Jangan guna cara kotor untuk cara makan…

Komen Netizen:

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet turut tidak berpuas hati dengan kata-kata yang dikeluarkan dari Azwan Ali

Saudara Black: Apa yg org ni buat xde mengangunya pon dan xde kena mngena dgnya pon..knp plk dia nk m4ki org tu…

mgkin dia nk bro yusuf azmi dan sahabtnya tu tepuk2 dia dan belai dia kot..sy harap, bro yusof azmi dan shabt2 blh laa prgi jmpanay dan tepuk2 mnja dgnya…

sy pikir itu sbnenarnya yg dia mahu. mgkin bro azmi ada buat dia rsa cmburu…yelah org lain dipeluk2…yg dia xde sapa nk peluknya…itu sbb la dia tocing sgt…

Saudari Shadah: Sebagai orang yg dewasa, berakal, berpelajaran, beragama, bila mengeluarkan kata2 tu biarlah yg baik2, tuturkata yg indah Dan tersusun…

apa perbuatan maupun kata2 jgnlah keterlaluan…ta rugi apa pun kalau kita berbudi bahasa serta mengucapkan kata2 Manis kpd orang lain.

Saudara Razuan: Kerana mulut badan binasa.kesabaran setiap manusia ni ada batasanny.bila jumpa dia (diva AA),saya mohan tuan azmi bagi ceramah kepada dia biar sedar sikit.

VIDEO DAN KENYATAAN PENUH YUSUF AZMI:

Sumber/Kredit: awatttsyeikhh

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*