Masih TerIantar Tidak Boleh Gerak, Wanita ᴋᴏᴍᴀ DipukoI Suami ᴋᴇᴊᴀᴍ Kini Sedarkan Diri

Susulan perkembangan seorang wanita yang mengalami ᴄᴇᴅᴇʀᴀ ᴘᴀʀᴀʜ akibat dibeIas4h suami pada Mei lalu kini telah sedarkan diri selepas dipercayai ᴋᴏᴍᴀ.

Masih terIantar tak bolehbergerak

Mngsa berusia 43 tahun beserta ka.ndungannya yang kini berusia 12 minggu berada dalam keadaan stab1l dan kini masih dalam keadaan terla.ntar di atas katil kerana tidak boleh berger4k.

Menurut sumber, kini Jahidah (mngsa) telah dibawa pulang dari h0sp1tal atas saranan pihak h0sp1tal dan kini yang mengambil tanggungjawab menjaganya adalah kakak sulungnya di Bandar Sri Sendayan.

Sebelum ini, media melaporkan mengenai kejad1an m4lang yang menimpa seorang wanta yang d1beI4sah oleh suam1nya sehingga mngsa mengalami kecdera4n pa.rah denganᴛɴɢᴋ0ʀᴀᴋ ᴋᴇᴘᴀʟᴀnya terpaksa dibuang akibat ᴘᴇɴᴅᴀʀᴀʜᴀɴ selain ra.hang, tu.lang bela.kang serta ru.suk re.tak dipercayai dipukol

Selain itu, pihak polis juga berjaya membvru suam1 wanita berkenaan yang merupakan sspek dalam kejadi.an tersebut selepas cubaan bersembunyi di rumah kenalan gagal.

Sumber: utusan malaysia via redaksi

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*