Selamba Uwais Respon Apabila Ditanya, Shuib Sendiri Pun Jawab “Nak Bagi Sape Duit Tu..?”

Kuala Lumpur: Shuib seringkali mendapat perhatian masyarakat bukan sahaja kerana perniagaan yang dibuatnya, malahan aktiviti kehidupan seharian nya juga. Peninggalan bidadari tercinta nya memberi kesan dalam hidup keluarga nya dan beliau kuat dalam mendidik anak anak nya.

Hampir setiap hari peminat peminat dan masyarakat ingin tahu perkembangan atau aktiviti anak anak beliau. Terbaru, menerusi halaman ‘story’ Shuib, beliau bertanya pada anak sulongnya, Uwais Alqarni sambil anaknya kira kira du’it yang ada dengan nya.

“Nak watpe du’it tu, nak buat apa..” – Shuib

Video dibawah:

Beliau meninggalkan suami dan empat cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang kini masih belum dikongsi oleh Shuib dalam media sosial.

Shuib ada juga berkongsi katil yang dibeli nya untuk anak bongsu nya, Ayash Affan:

Jom lihat juga apa kata netizen:

“Kalau Arwh Ibu diorg ada mesti Arwh Ibunya yang terpaling happy tgk barang2 baby semua dah sampai. InsyaAllah Arwh Kak Sarah berada di taman Syurga skrg bersama para solihin, Aamiin Ya Rabb. Semoga Baby Ayash dikurniakan kesihatan yang Afiat. Taksabar nak tunggu Baby Ayash balik..”

“Pandai Matin ni menari…comel jer.Excited Dek Ta dan Uwais nak sambut Ayash.InsyaAllah akan dipermudahkan urusan anak anak Shuib dengan adanya sokongan keluarga.Moga Shuib terus tabah dan kuat demi anak anak.Semoga Keluarga Shuib dalam rahmat dan lindungan Allah. Al-fatihah untuk arwh Siti Sarah..”

“Katil baby daa sampai,semoga semua happy,senang melihat keluarga Shuib dn anak2 sihat comel,semoga terus semangat, seterusnya kehidupan makin lancar Amin..”

“Tak adalah berhabis beli barang sangat pun. Baju-baju abangnya pun masih simpan lagi, tapi insya-Allah selepas ini barulah akan beli-beli sedikit baju (baru).

“Alhamdulillah, hari ini pun katil sudah sampai. Setakat ini, itu sajalah yang perkembangan terbaru,” katanya.

“Saya tak dapat pastikan bila ‘baby’ akan dapat balik. Doktor kata kena tunggu dalam tempoh dua atau tiga minggu lagi.

“Keadaannya pun semakin stabil dan berat ada peningkatan yang banyak,” katanya.

SUMBER/KREDIT: IG shuibsepahtu / https://sinetronmalaya.com/via Astro baru

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*