Lana Nodin Tayang Kehidupan ‘Bebas’? “Dekat Sini orang Nak Pakai Mask Pun Boleh Taknak Pakai Pun boleh, Aku Pilih ‘Hujan Emas’”

Pelakon Lana Nodin terus berkongsi rutin sehariannya di bumi Amerika Syarikat selepas selamat pulang ke sana minggu lalu.

Selain dapat merasa ‘dine-in’ tanpa perlu mengimbas suhu badan, Lana juga berpeluang membawa anak-anaknya mandi-manda di tempat awam.

Terbaharu, Lana menegaskan dia memilih ‘hujan emas’ sepertimana pepatah Melayu ‘hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri’.

“Orang kata hujan emas negeri orang hujan batu negeri sendiri, tapi maaf ya quote korang bagi ni…buat masa sekarang ni, aku pilih hujan emas sebab dah lama tak dapat shopping macam ni…

“Tk ada diskrlmlnasi dan freedom of ch0ice to yang penting!” tulis Lana dan hantaran video berserta tanda pagar #nodiscrlmlnati0n #st0pdlscrlminati0n #myb0dymych0ice #n0scan #freed0mofchoice #malaysiaboleh #wakeupmalaysian.

Tambah Lana, ketika berada di Tampa Premium Outlets, orang ramai diberikan kebebasan sama ada untuk memakai pelitup muka mahupun tidak.

Perkongsian Lana itu turut mendapat perhatian warganet yang meluahkan keresahan masing-masing di ruang komen.

“Kat sini bukan hujan je mulut petlr netlzen pun menjadi-jadi. Sakit hati betul dengan orang tk vaksln.

“Saya suka you bagitahu semua orang macam mana keadaan di sana. Sebab kat Malaysia semuanya ditutup, sedlh tengok berg4duh hari-hari.

“Dekat sini budak kecil semua tk boleh keluar. Kasiha mereka terperuk dalam rumah.

“Tadi nak masuk kedai beli baju tk lepas. Atas bawah sales pers0n to tengok saya. Oklah tk apa ja, saya follow je. Tk bagi masuk tk apa,” tulis beberapa komen netizen.

Sumber : Gempak

SUMBER/KREDIT : instagram LanaNordin

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*