“Harap Bertabah Bro” – Lelaki Menangis Lepas TernampakTunang Jumpa Lelaki Lain Di StesenMinyak

Jika satu hubvng4n itu akan ke jinj4ng pelam1n, sudah semestinya setiap pas4ngan akan melalui fasa mer1sik dan bertunang terlebih dahulu. Macam orang selalu kata, setiap fasa mempunyai cab4ran dan dug4an tersendiri.

Namun begitu, tak semua pertunangan berakhir dengan perk4hwinan yang diimpikan. Ini kerana, ketika dalam waktu bertunang, bermacam perkara yang tak dirancang boleh berl4ku. Seperti perkongsian video 𝘛𝘪𝘬𝘛𝘰𝘬 menerusi akaun @faizolpejo42, yang vir4l kerana satu kej4dian melib4tkan sahabatnya.

Dalam vide0 itu, lelaki yang dikenali sebagai Faizol, menceritakan per1stiwa yang menyebabkan kawannya menangis teresak-esak di sebuah stesen minyak. Ternyata, pvnca kawannya itu menangis kerana dia terlihat tunangnya bersama dengan lelaki lain dalam kereta.

Namun begitu, lelaki itu tidak mampu melakukan apa-apa dan hanya mampu lihat dari jauh. Diseb4bkan rasa kecew4 yang mel4mpau, dia tidak menahan air mata dan menangis teres4k-esak. Dia juga dilihatkan tidak mampu berkata apa-apa walaupun telah ditenangkan oleh Faizol.

Netiz3n di bahagian k0men juga ramai yang meminta supaya dia tenang dan anggap bahawa itu adalah uji4n yang diberikan untuk menvnjukkan siapa tunangnya yang sebenar sebelum terlambat. Ada juga yang berkata, sekurang-kurangnya keben4ran ditunjukkan sebelum mereka mendirikan rumah tangga.

“Saya faham perasaan dia, saya pernah al4mi benda sama… Ambik masa untuk bangkit semula” – N3tizen

Dengan apa yang berl4ku, anggaplah ia ada hikm4h tersendiri. Ini kerana, sebagai manusia kita juga perlukan masa untuk memperb4iki diri sendiri. Jadikan sebagai iktib4r dan janganlah bersedih terlalu lama.

Min harap kawan Faizol diberikan keku4tan dan juga diberikan pas4ngan yang lebih baik di masa akan datang.

SUMBER/KREDIT : lobakmerah via right24nws

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*