Wanita Dkwa Jiran ‘Punya’ Tambah 2 lnci Lepas Ambil ᴅᴏꜱ ᴋᴇᴅᴜᴀ ᴠᴀᴋꜱɪɴ

PELBAGAI mit0s mengenai ᴠᴀᴋꜱɪɴ. Yang pasti pengambilan ᴠᴀᴋꜱɪɴ tidak hanya mengurangkan gejala se.rius dan ᴋᴇꜱ ᴋᴇᴍᴀᴛɪᴀɴ membabitkan jngkitan ᴄᴏᴠɪᴅ-19, tetapi bukti terbaharu menunjukkan ia dapat mengurangkan risik0 ᴘᴇɴᴜʟᴀʀᴀɴ ᴠɪʀᴜꜱ berjngkit itu kepada orang lain.

Dekan Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Dr Zamberi Sekawi, berkata penerima ᴠᴀᴋꜱɪɴ ᴄᴏᴠɪᴅ-19, masih boleh dijngkiti w4bak itu tetapi kuantiti ᴠɪʀᴜꜱ dalam badan pembawa adalah sedikit sekali gus menyebabkan kadar keb0lehjngkitan atau R naught (Rt), semakin rendah.

Jiran Tambah 2 Inchi

Namun lain pula pengalaman yang diceritakan oleh wanita ini

Dalam video tersebut, wanita tersebut mendkwa jiran kepada jiran dia telah mengalami penambahan ukuran pada ᴀʟᴀᴛ ꜱᴜʟɪᴛ sebanyak 2 inci. Tidak pasti sama ada perkara tersebut benar-benar berlaku atau beliau hanya sekadar bergurau

Berikut rakaman dari beliau, anda nilaikan lah sendiri selepas tonton:

Rata-rata netlzen agak terkejut dengan pengakuan berani wanita tersebut

Sumber: two e-kesah

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*