Gadis Remaja Dikasari Dikatakan Sebab Dengki Berniaga Barang Sama Di Pantai Merdeka, KP Jelaskan Apa Yang Berlaku

Baru baru ini, tvlar sebuah ra.kaman yang memapar kan seorang gadis berlumurah darah selepas dikatakan ber.gelut sebelum dilerai kan oleh seorang lelaki.

Dalam video yang tular itu, dapat di.lihat kening mangsa berlumuran d4rah dipercayai akibat ter kena kunci kereta ketika ber.gelut dengan suspek ber baju hitam.

Difaham kan, kejadian itu berlaku gara gara rasa tidak ber.puas hati berhubung isu perniagaan menyebabkan seorang remaja perempuan telah diserang seorang wanita yang ber senjatakan kunci kereta berhampiran gerai mainan di Pantai Merdeka, Kedah.

Memetik laporan Harian Metr0, dalam kej.adian jam 6.22 petang itu telah menyebabkan m4ngsa berusia 18 tahun yang tidak ber kerja itu mengalami kec3deraan di kening kanan dipercayai selepas di tikam kunci kereta.

Menurut Ketua P0lis Daerah Kuala Muda Asisten K0misioner Zaidy Che Hassan berkata, siasatan men.dapati ketika kejadian m4ngsa berada di gerai kakak nya sebelum dis3rang sspek.

ā€œBerlaku pertengkaran dan per.gelutan antara mereka berdua sebelum dilerai kan orang ramai.

ā€œSusulan itu, m4ngsa yang mengalami kec3deraan di kening akibat ter kena kunci kereta membuat laporan p0lis berhubung kejadian itu,ā€ katanya.

Jelasnya, svspek yang berusia 29 tahun dan be kerja sebagai operator kilang di.tahan untuk siasatan lanjut.

Video Penuh Kejadian

ā€œSetakat ini, siasatan awal men.dapati punca kejadian dikatakan berlaku kerana suspek tidak berpuas hati dengan keluarga m4ngsa berhubung perniagaan.

ā€œBagaimana pun, siasatan lanjut masih dijalan.kan dan m4ngsa sudah mendapatkan rawatan di h0spital,ā€ katanya.

Sumber/Kredit: HM via asn

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*