Nadir Dedahhkan Dimana Rumah Dia Sebenarnya Dan Apa lsteri Dia Cakap Bila Nadir Bawa Du’it Juta Juta

Anda tanya mengenai ke mana hilangnya du’it RM20 juta sumbangan rakyat Malaysia kepada penduduk Palestin dijawab oleh Ketua Pegawai Eksekutif Cinta G4za Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri pada Sabtu.

Menyedari namanya dipetik oleh pendakwah dan dermawan Ebit Lew, Muhammad Nadir menegaskan, umumnya sumbangan sedemikian tidak diterima setiap tahun.

Sebaliknya, kata beliau, sumbangan yang banyak biasanya hanya akan diperoleh apabila tercetus perang di bumi G4za.

“Kita tidak dapat RM20juta setiap tahun dan disebut apabila berlaku pe.rang setiap tahun, kita dapat sumbangan RM20juta.

“Perang di G4za tidak berlaku setiap tahun. Bila kita tidak tahu tentang G4za kita akan kata setiap tahun ada perang dan setiap kali pe.rang akan dapat RM20juta. Tidak.

“Pe.rang di 4aza (berlaku) sejak 2006 hanya berlaku sebanyak empat kali sahaja (iaitu) tahun 2006 dikepung, 2008 pepe.rangan pertama, kemudian 2012, 2014 dan 2021,” katanya dalam sidang Townhall Cinta G4za Malaysia yang diadakan secara maya pada Sabtu.

Nadir Tunjuk Dimana Rumah Beliau

Nadir Al Nuri menunjukkan gambar diatas adalah Wisma Malaysia. Beliau memberitahu dia menyewa bersama keluarga di belakang bangunan Wisma Malaysia.

Beliau turut menceritakan secara berseloroh bahawa isteri beliau selalu beritahu sampai bila nak duduk rumah sewa tapi bawa du’it juta juta.

Beliau beritahu isteri dia bahawa itu du’it orang bukan du’it dia tetapi jika ada rezeki saham dia beli meletop munkin boleh beli banglo secara berjenaka.

Sila Tonton Video Penuh Dibawah

SUMBER/KREDIT: Astro Awani via Awatttsyeikhh Network

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*