“SetiapHari Kak Jahidah Menitiskan A1rMata…” – Sspek Dibenar lkat Jamin, Adik lpar Luah Rasa Terkilan 

Umum sudah tahu Bulan lepas, kita semua dikejutkan dengan inslden seorang isteri yang 4 minggu meng4ndung di Johor diʙᴇʟᴀꜱᴀʜ suaminya. Meskipun terpaksa hidup merempat tumpang rumah kenalan di sekitar KL, namun 38 hari kemudian sspek akhirnya telah dicekup oleh pihak berkuasa.

Mengaku tak bersalah…bagi alasan tanggung 3 1steri lagi untuk kurangkan kadar jam1nan

Meskipun didkwa sengaja menyebabkan ᴋᴇᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ serius terhadap Jahidah Nordin, bagaimanapun dia mengaku tidak bersaIah dalam perbicaraan yang berlangsung di Mahkamah Sesyen Johor Bahru siang tadi. Dalam pada itu, Rosmaini Abd. Raof turut merayu jam1nan dikurangkan dengan alasan masih menanggung 7 anak dan 3 orang 1steri. Walaupun mendirikan rumah tangga selama 7 bulan, namun Jahidah merupakan 1steri keduanya.

Setiap hari kak Jahidah menitiskan a1r mata…kau tetap dapat makan & jalan seperti biasa

Dalam pada itu, Fazariah Nordin akui terkilan memandangkan setiap hari kakaknya akan men1tiskan a1r mata walaupun tidak mampu resp0n terhadap keluarganya. Justeru dia merasakan perkara itu tidak adi1 kerana lelaki terbabit masih boleh ke hulu-hilir, sedangkan Jahidah kini terlantar saja.

Walaupun kau tu ada banyak b1ni…manus1a jen1s apa kau ni?

Fazariah Nordin juga luahkan ᴋᴇᴋᴇᴄᴇᴡᴀᴀɴ apabila sspek dibenarkan ikat jam1n, sedangkan dia tergamak mem1jak kakaknya sampai ᴄᴇᴅᴇʀᴀ teruk. Justeru wan1ta ini berharap agar kead1lan akhirnya berpihak kepada Jahidah suatu hari nanti.

Sumber: FB Fazariah Nordin & YovTvbe Berita Harian via kis4hdunia

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*