Terkini Sajjat Buat Pendedahan Mengejutkan? Dia Beritahu Sekarang Dia Di mana Masa Tengah Buat Llve

Sebelum ini M.ahkamah Tinggi Shah Alam di sini membenarkan notis keb.ankrapan terhadap usahawan kosmetik, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman diserahkan secara penyampaian ganti melalui notis iklan dan penampalan.

Peguam utama OWA Resources, Nurul Hafidzah Hassan berkata, ini berikutan kegag.alan usahawan terbabit membayar penghakiman sebanyak RM 200,000 kepada bekas stokis utama iaitu OWA Resources seperti yang diputuskan Mahkamah Rayuan pada April lalu.

Beliau berkata, sebelum ini OWA Resources cuba menyerahkan notis ban.krapsi kepada Muhammad Sajjad sebanyak tiga kali termasuk percubaan menyerahkan surat temujanji dan percubaan lain.

Bagaimanapun katanya, oleh kerana semua percubaan serahan itu gagal kerana Muhammad Sajjad tidak dapat ditemui maka plaintif memfailkan notis terbabit untuk serahan secara alternatif iaitu melalui notis iklan di surat khabar, di mahkamah dan juga di depan rumah defendan.

Beritahu Lokasi Beliau

Usahawan k.ontroversi, Muhammad Sajjat Kamaruddin atau S.ajat memberitahu secara terbuka bahawa dirinya berada di Johor selama ini.

Katanya melalui live di Instagram miliknya sebentar tadi bahawa dia tidak keluar dari negara sebaliknya berada di Danga Bay, Johor sahaja.

‘Mana ada saya kat luar negara, saya ada di Johor saja, Danga Bay, saya tidak tahu hendak cakap macam mana lagi, saya ada di Malaysia, tidak kemana-mana,’ jelasnya.

S.ajat menjawab pertanyaan pengikutnya yang bertanya lokasi tempatnya bersembunyi selama ini.

Terdahulu, pada 23 Februari lalu, usahawan k.osmetik itu dikenakan waran tangkap oleh M.ahkamah Tinggi Syariah Shah Alam kerana tidak hadir sebutan semula k.es.

Pada 26 April lalu melaporkan S.ajat berkemungkinan berada di luar negara selepas mengetahui Polis Selangor bekerjasama dengan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) untuk mengesannya.

Terima kasih kerana sudi membaca!

SUMBER/KREDIT: Kosmo via online malaya

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*