Ya Allah! Pelak0n Datin Eina Azman Poh0n Doa, Berltahu Keadaan Terkini Suami Beliau

Pelakon Datin Paduka Eina Azman serta suami dan dua orang pembantu rumah telah disahkan positif C0VID 19. Perkongsian tersebut dimuat naik menerusi laman Instagram pelakon berkenaan pada Selasa.

Sebelum ini, Eina sekeluarga sering melakukan ujian saringan C0VID 19. Malah dia sendiri yang baru keluar dari h.ospital turut sudah melakukan swab test.

Namun takdir mengatasi segalanya. Mereka tetap dij.angkiti. Namun begitu, Eina sedikit lega apabila anak-anak dan kakaknya disahkan negatif. Lebih menyedihkan lagi, Eina dan suami, Datuk Paduka Kaise disahkan positif C0VID 19 hari ulang tahun perkahwinan mereka.

Salam Semua

D.ukacita saya ingin maklum kan saya suami dan 2 bibik saya Bik Mega n Bikna didapati positive c0vid 19. Macam nak g.ugur jantung ni bila dapat result Sebab saya selalu buat c0vid test. Even last week saya dan suami baru saja buat c0vid test sebelum buat s.urgery n result yang keluar negative.

Saya taktau macam mana dalam seminggu saya boleh kena. Sedih ya amat bila terpaksa tengok aubreykarl buat test dengan menangis. Saya mmg tak sampai hati tengok.

Sementara tunggu result hati ni risau sangat fikir apa jadi kalau kena dekat aubreykarl or bibik2? Macam mana nak handle? Ya allah taktau nak cakap mcm mana… Tapi alhamdullilah nasib baik aubreykarl negative dengan kakak saya wennyazman.

Harini pula our anniversary jadi pula macam ni. Ya allah mmg spe.echless. Apapun saya percaya ini semua ketentuan allah dan kami terima dengan hati yang terbuka. Saya minta tolong semua doa kan untuk kami sekeluarga bersama bibik2 semua kembali sihat seperti biasa.

Menurut Eina, ketika ini dia dan suami mengalami d.emam tinggi dan bacaan oksigen juga masih turun naik.

“Sekarang saya dah mula d.emam panas dan mula. Cuma keadaan suami saya kurang baik kerana d.emam terlalu panas dan paras oksiden dia turun naik,” tulisnya.

“Saya minta tolong semua doakan kami sekeluarga bersama bibik-bibik semua kembali sihat seperti biasa. Kepada sesiapa yang kontak rapat dengan kami, kalau rasa tidak sihat, tolong pergi lakukan ujian saringan ya. Jika sesiapa yang ada pengalaman dengan C0VID 19, tolong kongsikan kalau ada apa-apa petua yang boleh kami amalkan,” tambahnya.

Datin Eina Beritahu Mohon Doa

Pelakon Datin Paduka Eina Azman memohon orang ramai mendoakan kesihatan suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah yang kini memerlukan b.antuan pernafasan.

Eina yang turut positif C0VID 19 berkata, tahap oksigen suaminya kini semakin menurun.

“Saya mohon semua mendoakan kesihatan dan kesejahteraan suami saya, (Datuk Paduka) Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia kala. Doakan suami saya yang kini berada di h.ospital agar kuat untuk melawan v.irus C0VID 19 sebab oksigen suami saya semakin menurun hingga perlu pakai b.antuan oksigen,” katanya dalam satu entri terbaharu di laman Instagramnya pada Rabu

SUMBER/KREDIT : Astro

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*