Viral Rakaman Anggota Tentera Hlꜱap Jari JurujuaI Wanita Didkwa Lakukan Gngguan $ekꜱuaI

Isu gng.guan $ksual yang sering berlaku ditempat awam sememangnya semakin menjadi-jadi. Ada sahaja berita berkenaan perkara tidak senonoh itu berlaku lebih-lebih lagi melib4tkan k4um perempuan.

Menerusi perkongsian yang tul4r di Faceb00k, seorang pengguna menggvnakan nama ak4un Amir Hamzah Abdul Hamid menulis per1hal gng.guan $ksual yang dil4kukan oleh anggota tentera kepada seorang pejaga kedai perempuan.

Buat perkara menj1jikan

Melalui maklumat yang tulis, anggota tersebut difahamkan telah datang ke kedai vape untuk mendapatkan perisa baharu.

Namun secara tiba-tiba mengenepikan pod vape tersebut dan menarik tangan mangsa. Tak hanya itu, Amir Hamzah mendakwa anggota tentera berkenaan telah menghisap jari wanita berkenaan.

Siap ada rakaman lagi

Rakaman video dari kamera litar tertutup juga turut disertakan dalam perkongsian berkenaan sebagai bukti kejadian tersebut dilakukan oleh anggota tentera yang masih lagi memakai uniform kerja.

Pesanan supaya wanita terus berhati-hati

Pastinya dia berasa marah kerana gng.guan $ksual dilakukan dengan sesuka hati seperti perkara tersebut sudah biasa terjadi. Oleh sebab itu, pengguna Facebook berkenaan telah meminta orang ramai terutamanya golongan wanita untuk berhati-hati dengan individu tidak dikenali.

Di akhir perkongsian berkenaan, dia memaklumkan yang sebenarnya kes sebegini kerap terjadi namun laporan polis yang dibuat oleh pihak wanita sekadar membuat laporan sahaja dan kebanyakkannya enggan memperpanjangkan cerita.

Tindakan biadap lelaki yang berpakaian uniform tentera itu sememangnya mendapat kecaman dari warganet kerana sangat kurang ajar dan tidak menghormati wanita.

Mereka juga mengg3sa agar anggota tentera itu menerima hukuman sewajarnya lebih-lebih lagi melakukan perbuatan terkutuk itu dengan memakai uniform penjawat awam.

SUMBER/KREDIT : FB Amir Hamzah Abdul Hamid via santaiviral

PERHATIAN: Pihak Kualalumpur Viral  tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. Pihak Kualalumpur Viral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*