Selepas viral isu taksolat, usahawan kosmetik ditahan polis kerana pukuI anak hingga Iebam

Memetik laporan Kosmo, usahawan kosmetik dari Kelantan yang sebelum ini menjadi bualan netizan susulan tular video yang mengaku bahawa dirinya tidak soIat, kini wanita terbabit kembali menjadi k0ntroversi apabila dipercayai telah memu.kul anak prempuannya berusia 16 tahun

Pu.kul anak sebab tak puas h4ti

Menurut sumber, kejadian yang berlaku sekitar jam 4.30 petang itu gara-gara berang dengan status dimuat naik oleh remaja terbabit menerusi aplikasi Whatsapp.

Ketua Polis Daerah Pasir Mas iaitu Asisten Komisioner Mohd Nasaruddin M. Nasir memaklumkan bahawa lnsiden itu menyebabkan mngsa mengalami lu.ka dan bngkak pada bahagian kep.ala akibat dit4mpar oleh bapa tirinya.

Mngsa sempat larikan diri

Tambahnya lagi, berdasarkan si.asatan, sebelum kejadlan, mngsa telah dipanggil oleh ibunya yang berusia 33 tahun selepas tidak berpuas ha.ti dengan status melalui Whatsapp yang dimuat naik remaja berkenaan.

Namun, apabila keluar dari bilik, ibunya telah mem4rahi remaja itu dan dia diheret oleh bapa tirinya sebelum men4mpar mngsa beberapa kali di bahagian pipi.

“Selepas itu, wanita berkenaan telah bertindak memu.kul kepala anaknya menggunakan tngan dan cuba memu.kul mngsa dengan kayu hoki namun, sempat melarikan diri.”

“Si.asatan awal mendapati, kejadian itu berpunca daripada status yang dimuat naik mngsa mengenai ibunya yang mengungkit mengenai soal harta selain turut mem4rahi remaja berkenaan kerana tidak bekerja.”

Kedua-dua sspek telah ditahan

Susulan kejadian, remaja terbabit kini sedang mendapatkan r4watan di Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu dan pemeriksaan mendapati mngsa mengalami bngkak pada bahagian kiri kep.ala, luka pada bahagian dalam pi.pi dan leb4m pada beberapa angg.ota badan.

Bagaimanapun, kedua-dua sspek telah ditahan pada jam 9 malam tadi untuk membantu si.asatan.

Sumber/Kredit : redaksi

PERHATIAN:Ā PihakĀ Kualalumpur ViralĀ Ā tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. PihakĀ Kualalumpur ViralĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*