(VlDEO) 5 Hari Lalu Pak Nan Ratapi KEMATlAN lsteri, Kini Dia Pula Dijemput lIahi

Kuala Terengganu : Baru baru ini viral seorang suami yang mer4tapi pemergian isteri tersayang akib4t CVlD19, dalam video tersebut beliau hampir pengsan dipapah ahli keluarga sebaik melihat jen4zah isteri didalam van jn4zah melalui kawasan rumah sebelum dikbumikan ditanah perkburan diuruskan oleh petugas pengkebumian jen4zah CVlD19.

Melalui perk0ngsian yang tuIar dilaman sosial sebelum ini kisah di Terengganu yang mana seorang suami ayah kepada 5 anak meratapi pemerg1an isteri tersayang akibat CVlD19 setelah 4 hari dirawat di H0spital.

Namun setelah 5 hari pemerg1an isteri tersayang suami pula menyusul selepas dikatakan reb4h dirumahnya, arwh Pok Nan sememangnya ada peny4kit jntung dan tiada kaitan dengan CVlD19.

Jumaat lepas isteri Pok Nan men1nggal, hari ni dapat berita yang Pok Nan pula yang men1nggaL, Allahuu, 5 orang anak serta merta jadi yat1m piatu.

Arwh Pok Nan sangat aktif dalam Jpkk Tok Dir serta merupakan AJK Masjid Tok Dir ,Semoga R0hnya dicucuri Rahmat. Al-Fatihah – Tok Dir

Assalamualaikum wbt, Siapa yg masih ingat video viral seorang suami yg kehiIangan seorang isteri dan tidak dapat pegang jen4zahnya buat kali terakhir tu, baru dapat mesej dari anak sedara.

Beliau yang mengkhabarkan bahawa abang yg baju merah (Pak Nan) dalam video tu (suami arwh) telah pun menghembuskan n4fas terakhir petang tadi 5hari selepas isteri beliau mengadap Ilahi dan meninggalkan 5 anak ada yang masih kecil.

Salam tkziah kepada keluarga arwh, Al fatihah kepada pasangan arwh ini.

𝑨𝒍 π’‡π’‚π’•π’Šπ’‰π’‚π’‰β€¦
بِسْــــــــمِ Ψ§ΩŒΩ„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§ΩŒΩ„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§ΩŒΩ„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ’Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω…ΩΩ ۞
Ψ§ΩŽΩ„Ω’Ψ­ΩŽΩ…Ω’Ψ―Ω ِللهِ Ψ±ΩŽΨ¨ΩΩ‘ Ψ§Ω„ΨΉΩŽΨ§Ω„ΩŽΩ…ΩΩŠΩ†ΩŽ ۞ Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†ΩΨ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…Ω ۞ Ω…ΩŽΨ§Ω„ΩΩƒΩ ΩŠΩŽΩˆΩ’Ω…Ω Ψ§Ω„Ψ―ΩΩ‘ΩŠΩ†Ω ۞ Ψ₯ΩŠΩŽΩ‘Ψ§ΩƒΩŽ Ω†ΩŽΨΉΩ’Ψ¨ΩΨ―Ω وΨ₯ΩŠΩŽΩ‘Ψ§ΩƒΩŽ Ω†ΩŽΨ³Ω’ΨͺΩŽΨΉΩΩŠΩ†Ω ۞ Ψ§ΩΩ‡Ω’Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ψ§Ω„Ψ΅ΩΩ‘Ψ±Ψ§Ψ·ΩŽ الْمُسْΨͺΩŽΩ‚ΩΩŠΩ…ΩŽ ۞ ءِرَاطَ Ψ§Ω„ΩŽΩ‘Ψ°ΩΩŠΩ†ΩŽ Ψ£Ω†Ω’ΨΉΩŽΩ…Ω’Ψͺَ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’Ω‡ΩΩ…Ω’ ΨΊΩŽΩŠΩ’Ψ±Ω Ψ§Ω„Ω’Ω…ΩŽΨΊΩ’ΨΆΩΩˆΨ¨Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’Ω‡ΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΩ„Ψ§ΩŽ Ψ§Ω„ΨΆΩŽΩ‘Ψ§Ω„ΩΩ‘ΩŠΩΩ†ΩŽ ۞
Ψ§ΩŽΩ…ΩΩŠΩ† يَا Ψ±ΩŽΨ¨Ω‘ΩŽ Ψ§Ω„Ω’ΨΉΩŽΨ§Ω„ΩŽΩ…ΩΩŠΩ’Ω†.

Sπ’†π’Žπ’π’ˆπ’‚ 𝒓𝒐𝒉 π‘¨π’“π’˜π’‰ π’…π’Šπ’•π’†π’Žπ’‘π’‚π’•π’Œπ’‚π’ π’…π’Š π’Œπ’‚π’π’‚π’π’ˆπ’‚π’ π’π’“π’‚π’π’ˆΒ² π’šπ’ˆ π’ƒπ’†π’“π’Šπ’Žπ’‚π’ 𝒅𝒂𝒏 π’ƒπ’†π’“π’‚π’Žπ’‚π’ 𝒔𝒐𝒍𝒆𝒉. – Mekk Nieyy.

Yang pasti Arwh Pok Nan terlalu kasihkan arwh isterinya mungkin dia terasa amat kehilangan isteri tersayang kini dia juga menyusul temani isteri disana.

Semoga anak anak tabah kehiIangan ibu sebelum ini dan ayahnya pula kini moga r0h kedua duanya tenang disana yang maha esa lebih sayangkan kedua keduanya. Al fatihah.

VlDEO:

SUMBER/KREDITΒ : HM/FB via OnlineMalaya

PERHATIAN:Β PihakΒ Kualalumpur ViralΒ Β tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komentar yang telah diberikan oleh pembaca kami. Kerana ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komentar anda disini. PihakΒ Kualalumpur ViralΒ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*