Adakah Lepas Ini Ramai Lelaki Pergi Pasar Selepas Gadis Ini Diiktiraf Penjual Ikan Paling Hot

Selalu kita nampak yang pergi ke pasar mesti kaum wanita, kalau ada kaum lelaki pun mereka mesti hanya sekadar tunggu dalam kereta atau lepak minum dekat mana mana kedai sementara tunggu isteri isteri mereka habis beli barang pasar.

Gadis ‘hot’ tidak segan tolong ibu jual ikan di pasar

Liu aktif di media sosial menerusi videonya di Youtube - Foto Facebook bcbcbabe1985

LIU PENGPENG, 26 tahun, kini menjadi selebriti internet selepas diisytiharkan sebagai ‘penjual ikan paling menggiurkan’.

Menurutnya, dia hanya membantu ibunya semasa waktu lapang di kedai makanan laut milik keluarganya di daerah Changhua, Taiwan.

Video dan foto aksi wanita cantik itu memotong dan menyiang ikan mendapat perhatian sehingga tular di beberapa platform media sosial terutamanya di Facebook dan WhatsApp.

Menerusi akaun Facebooknya, Liu menyifatkan foto yang tular mengenainya sebagai sesuatu yang mengejutkan dan tidak disangka.

Ketika masa terluang, Liu akan membantu ibunya di pasar - Foto Facebook bcbcbabe1985

“Keluarga saya telah menjalankan perniagaan ini sejak empat generasi lalu dan ia berjalan dengan baik,” katanya lagi.

Liu pada masa sama menolak dakwaan kononnya kehadirannya di gerai ikan ibunya, adalah untuk tujuan publisiti.

Selain itu, dia juga bekerja sebagai model sambilan serta ‘YouTuber’ yang kerap hadir di majlis promosi jenama-jenama terkenal di Taiwan.

Sumber Artikel : Astro Awani

Video Gadis Penjual Ikan Yang Meletop ..

Mesti ramai lelaki kecewa sebab gadis ini bukan dari Malaysia hahaha! Satu perkara yang suami suami kena ambil pengajaran adalah tolong lah isteri anda di bila beli barang di pasar. Kepada suami suami yang memang menolong isteri atau pergi sendiri ke pasar, kami ucapkan TAHNIAH ! – KLV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*