Bila Member Ko Punya Semangat Tengok Ko Buat Magik Sekali Magik Yang Dia Dapat Buat Semua Orang Ketawa

Video Penuh Terdapat Di Bawah Artikel. Rugi Tak Tengok Sampai Habis

Siapa lagi nak ceriakan hidup kita kalau tidak kawan kawan. Sejak zaman media sosial ini ramai yang memuatnaik video video kelakar dan ada yang menjadi tular.

Baru baru ini salah satu video yang menjadi tular adalah video prank magik halimunan selimut. Video tersebut telah diparodikan banyak kali di seluruh dunia (bukan dalam Malaysia sahaja tau). Video yang menunjukkan magik apabila 2 rakan akan berkomplot untuk buat anda hilang. Anda akan dibaluti dengan selimut dan bila selimut diangkat anda hilang. Sememangnya tidak hilang lah tapi 2 rakan anda akan berlakon untuk membuatkan anda yakin bahawa diri anda telah hilang. Siap bukti bergambar lagi.

Prank tersebut telah tular dan baru baru ini rancangan sensasi Meletop juga buat parodi.

Bila member buat magik tapi pedajal member

Tular di media sosial dan trending di instagram menunjukkan 2 orang kawan sedang membuat magik. Seorang itu menunjukkan bahawa dia ada memegang benang ajaib dan meminta rakan dia yang akan dia kenakan untuk memegang benang ajaib tersebut. Yang peliknya rakan dia macam betul betul percaya memegang benang ajaib itu.

Benang tersebut dimasukkan ke dalam telinga ( bukan betul betul pun ) dan tak lama selepas itu sesuatu terjadi yang betul betul kelakar. Anda lihat sendiri video penuh tersebut di bawah.

SUMBER : Youtube Kredit ( Jebart Media )

By: KL VIRAL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*